Mi segíthet? Más tapasztalt ilyet? (336 hetes kismama vagyok)
Figyelt kérdés
Sziasztok! 36 hetes kismama vagyok, egész nap az oldalamból kiindulva fáj a pocakom, és szédülök, émelygek. Volt néhány jóslófájásom ma, 10 percenként de az langyos zuhanyzás után elmúlt. Hozzá tartozik még a történethez, hogy ettem egy kis tejkaramellát, mert megkívántam, nem szoktam egyébként édességet enni, bár nem vagyok cukorbeteg vagy ilyesmi. Tapasztalt más is ilyet? Tanácsot szeretnék kérni, mi segíthet?2015. márc. 4. 17:26
1/9 A kérdező kommentje:
Jól elírtam, 36 hetes
2015. márc. 4. 17:39
2/9 anonim válasza:
Nekem is volt, és a 39 hétig húztam.De ha sűrűn van vagy nem múlik, egy NST-re érdemes lenne elmenni. Lehet fájások lesznek belőle, 36 hetesen már nem sok gond lenne.
3/9 anonim válasza:
A karamellától tuti nem lehet,persze ha tényleg kicsit ettél,nem ipari mennyiséget. Simán megindulhat a szülés lassan,ha már jósló fájásaid voltak,de van olyan,hogy kihúzzák még így,ahogy írták is előttem. Tényleg nem ártana megnézetni dokival. Egy ismerősnek volt olyan,hogy bement NST-re reggel 10-re,időpontra. Aztán ránézett egy doki és megkérdezte,hogy anyuka magát nem zavarja,hogy 3 ujjnyira nyitva van? A csaj lesett,hogy mi van. Fél órával később meg volt a kicsi... annyit érzett a csaj,hogy előtte éjjel fájt a dereka. Na mondom nekem lesz ilyen egyszerű szülésem :D
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, holnapig ha ugyanígy maradunk, megnézetem dokival. Persze nem ipari mennyiséget ettem,5-6 szemet. :-) csak azért gondoltam erre mert nem szoktam amúgy szinte semmi cukrot enni. Én is örülnék ha olyan egyszerű szülésem lenne mint amilyen az ismerősödnek volt 2-es válaszoló. :-D
2015. márc. 4. 21:33
5/9 anonim válasza:
Ugye? De tuti,hogy nem fog ilyen egyszerűen menni egyikünknek sem. Hát azt hittem sírva fakadok amikor meghallottam. Lehet,hogy kicsit megemelte a cukrodat egyébként,ha nem szoktál alapból édeset enni.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is lehetünk ennyire szerencsések, azért minél könnyebb szülést kívánok ! ;-)
2015. márc. 5. 08:22
8/9 A kérdező kommentje:
Tényleg azért volt mert közel a nagy nap. Tegnap elindult a folyamat csak abbamaradt, pedig 2 percesek voltak már a fájások. ma meg hazaküldtek. Ki tudja mi lesz most. ...:-)
2015. márc. 6. 12:18
9/9 anonim válasza:
Naaa :D Lehet már jövőhétre meg lesz akkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!