Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tapasztalt ilyet vagy...

Valaki tapasztalt ilyet vagy jár velem egy cipőben 39 hetes kismama társaim?

Figyelt kérdés

szóval..hosszú lesz de jól esne leírni a részleteket.

második terhességem az első teljesen máshogy alakult pláne a vége és a szülés így nem tudok viszonyítani..

2 hete egyik délelőtt egyszer csak elkezdett fájni a hasam.

akkor voltam 37 hetes 5 napos.

éreztem hogy valami folyik,de nem a víz, a nyákdugó egy része volt,és onnantól kezdve folyamatos 5-10 perces fájásokkal kísérve távozott.. és ez nem múlt el meleg vízre se többször próbáltam aznap,így pár óra elteltével bementünk a szülőszobára, felvettek és vártunk.

a méhszáj 2 ujjnyira nyitva, víz tiszta,de a görcsök nem szűntek,a ctg enyhe kontrakciókat mutatott, amik képzeljétek este 9 re elmúltak..

így leküldtek osztályra, diagnózis: be nem indult szülés.

két éjszakán át orbitális görcseim voltak melyet a nyákdugó is kísért.. minden értékem jó volt, NST is,

10 napot voltam bent,de hazajöttem mivel nem történt semmi,..

39 hetes 3 napos vagyok ma.

minden áldott nap ,de legalábbis kétnaponta megy el a nyákdugóm erős görcs kíséretével..de már 2 hete..

azt mondják a nyákdugó távozása nem jár fájdalommal.

akkor én kivétel vagyok..

azt mondták nem baj hogy vannak ezek a jóslók ezek mind puhítják a méhszájat és tágítják.

azt mondták ha elment a nyákdugó 2 héten belül szülés várható..

én meg csak várok és várok..

hétfőn amnioszkópia..

1, mitől indulhatott el ez a szülési folyamat, aztán abbamaradt?

2, amikor távozik a nyákdugó akkor tágul a méhszáj is?

3, hány ujjnyinál indul be a szülés?

4,igaz hogy a második hamarébb jön?na de mennyivel?

a kislányomat túlhordtam 1 héttel,

most keddre vagyok kiírva..

ki vagyok borulva, egy kis bíztatás jól jönne !!!!!!!!!!

2012. nov. 2. 19:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos okosat ezzel kapcsolatban nem tudok mondani!!!;(((((

De kivanom neked hogy mielobb szulj mostmar;) minden rendben lesz!;) biztos kivetel vagy ahogy mondod!;)))

Szoritok!!!

32hkm

2012. nov. 3. 07:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy érdemben nem nagyon tudok hozzá szólni, de 2 hete UGYANÍGY vagyok! 5 perces fájásokkal vagyok itthon, ami nem elég intenzív - szerintük és a ctg szerint :X - folyamatosan folyik belőlem ez a nyálkás trutyi (már bocsánat), éjszaka semmit sem alszom, mert egyre erősebben görcsölök, mégsincs semmi. Nálam 3. baba, első kettőnél ilyet nem tapasztaltam.

Az 1-esre nem tudok válaszolni sajnos, de a dokik se mindig.

2. igen, egyértelműen, csak kérdés mennyire. Nyákdugó + görcs az jó együtt erre

3. ez is változó. A fiaimnál szinte tök zárt voltam és mégis 5 perces fájásokkal azonnal beindult. Most 2 ujjnyi vagyok és semmi.

4. nem mindig jön hamarabb a 2. 3. többedik baba.

Bíztatásként annyit tudok hozzá tenni, hogy nem vagy egyedül.

39+1

2012. nov. 3. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

2-es vagyok, mi újság veled? Képzeld, én másnap, 4-én hajnalban meg is szültem a kislányomat! Remélem már te is túl vagy rajta! :)

2012. nov. 9. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!