Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hiszem elértem a mélyponto...

Azt hiszem elértem a mélypontot. Nekem miért nem boldog a babavárás? Hogy lehetek ennyire szerencsétlen lúzer?

Figyelt kérdés

36 hetes vagyok. Ma voltam a második terheléses cukron, ha már ott voltam akkor megcsináltattam az nst-t valamint egyéb vizsgálatokat a dokimmal, de semmi súlymérés, vagy uh, csak sima "ez időben szokásos kenetvétel". Kérdeztem valamit az orvostól, mert holnap mennék hozzá, de a leletért nem tudok bemenni, baj-e? Meg sem hallotta mit kérdeztem, hanem a folyosón elkezdett velem veszekedni, hogy mit képzelek, hogy hízok, mért nem diétázok, miért tömöm magamba az édességeket, a kolát, szénhidrátot? Hiába mondtam neki, hogy én nem eszek olyanokat. Ne hazudjak! Mindezt a folyosón vagy 20 terhes előtt. Azt tudni kell rólam, hogy allergiás vagyok a csokoládéra és emiatt nem is szeretem az édes dolgokat, a kolagyár már rég csődbe ment volna, ha rám támaszkodna(előbb megiszok fél liter citromot). Szénhidrátot meg vagy 6 éve csak minimálisan eszek. Fél kiló kenyér rám penészedik. Másfél órája értem haza, azóta csak bőgők, tudom a hormonok is beszólnak, de már teljesen kilátástalannak érzem magam. Nem akarok ennél az orvosnál szülni, mert ha csak meglátom rosszul vagyok. A kórházba, ha úgy megyek, hogy hát igen hozzá jártam, de látni sem akarom, akkor a többi orvos is úgy fog velem bánni, hogy minek mentem oda, egyszóval nem szívesen. Ezt egy szülésznő kerek perec megmondta, mikor kérdeztem tőle, hogy muszáj-e ennél a dokinál szülni. Máshová meg hogy menjek, ezek után mindenhol így fognak rám nézni, hogy ha tudtam, hogy nem bírom az orvost miért nem kerestem mást?

Annyira szarul érzem magam, komolyan 9 hónapos terhes vagyok, és semmit nem akarok venni a gyereknek, mert úgy érzem, hogy bárcsak visszacsinálhatnék mindent. Mert elrontottam az egészet, csak azzal, hogy rossz orvost választottam, és olyan béna voltam, hogy nem tudtam másikat keresni, mert akivel beszéltem mind azt mondta, etikátlanság átvenni.

Komolyan, most itt ülök egyedül a konyhában, bőgök és azon gondolkozok, hogy ronthattam el mindent ennyire? Hogy tudok ennyire szerencsétlen lenni? Ha tudtam volna, hogy ez ilyen lesz... Hogy tudnak ilyen ostoba, negatív gondolatok előjönni belőlem, miért nem tudok örülni?

2015. márc. 3. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hpogy így érzel, és megértelek, ez az orvos tényleg nagyon bunkó!

Még nincs gyerekem, butaságot mondok azzal, hogyha beindult a szülés, menj egy másik kórházba?

Ne hibáztasd magad! Most a legfontosabb, hogy te és a pici jól legyetek! MEglátod, megszületik a baba, és elfelejted ezt az egész rémséget! :) kitartás!

Addig pedig próbálj ne ezzel a bunkóval foglalkozni, hanem a születendő babáddal, menj el egy bababoltba, kapcsolódj ki egy kicsit, és ne idegesítsd magad ilyen idiótákon! Ha nem akarod, nem fogsz nála szülni! Egy beindult szüléssel pedig nem fognak sehonnan elküldeni! A lényeg, hogy kerüld el ezt az állatot.

Ne okold magad! Könnyű szülést, és boldog babázást kívánok! :)

2015. márc. 3. 14:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Tobben is mondjak, hogy mas orvosok is ilyenek. Ne foglalkozzak vele, mert ezek az emberek istennek kepzelik magukat, mert sajnos rajuk vagyunk szorulva. Ahelyett, hogy normalisak lennenek, es biztatnanak, inkabb tonkreteszik ezt az idoszakot. Nem ertem miert kell igy viselkedniuk. Eddig en is elviseltem, de most kozonseg elott adta elo magat, ez mar tul sok volt! Nem eleg, hogy zartajtok mogott csinalja, de nyilvanosan megalazott. Alairom nem vagyok sovany, 85 kg-al indultam es most vagyok 87-88 koruli, es nem tettem erte semmit, ezt nem tudja felfogni es megerteni, szerinte en mivel kover vagyok ejjel nappal csak tomom magam. Ha jobban belegondol az ember a babam most kb 3 kilo korul van+ a jarulekos anyagok(mehlepeny, viz) azok sulytalanul lebegnek bennem, vagy mit gondol az orvos? Ha levonom ezeket az ertekeket akkor meg kiderul, hogy fogytam is. Szoval ezert sem ertem a hozzaallasat! Foleg azt, hogy kijelenti, hogy cukros dietat kell csinalnom, mikor normalisak az ertekeimek.

Anyam is vigasztalt, birjam ki ezt a par hetet, utanna soha tobbe nem kell meg latnom sem. Meg jo, hogy a 6 hetes kontrollra sem kell hozza mennem vissza. Meglatom mi lesz holnap, aztan legfeljebb lenyelem ezt a bekat, hamar felig a szamban ragadt.

De az biztos, ha lesz meg egy gyerekem a kozelebe sem fogok menni!

2015. márc. 3. 19:23
 13/18 anonim válasza:
Ha a doki ennyire nem figyel rád, rábíznád a fontos döntéseket a szülésnél? Ott se fog meghallgatni... Lehetnek komplikációk, problémák. Neki kell eldöntenie, mit csináljanak, és ekkor fontos, milyen tüneteid vannak, mit érzel és hol. Ezek alapján kinézem belőle, hogy ha azt mondod, a fájdalom nem normális, meg sem vizsgál, aztán meg utólag lecsesz, és téged hibáztat, miért nem szóltál, hogy leszakadt a méhlepényed... A szülések zöme rendben zajlik, ahhoz a doki nem is kell. Viszont van kis esély rá, hogy fontossá válik. A helyedben az ügyeletest választanám. Ha ugyanilyen, akkor nem nyertél, nem vesztettél, vagyis csak jobb lehet, vagy változatlan...
2015. márc. 4. 04:02
 14/18 anonim ***** válasza:
ez melyik kórházban van?
2015. márc. 4. 08:37
 15/18 anonim ***** válasza:

En az elsö gyerköcömmel a 36. heten kerultem fel a szulöszobara több het korhaz utan. A fogadott orvosom elözö nap haza akart kuldeni, de egy masik orvos nem engedte es igaza is lett. A szulöszoban kertem meg azt az orvost aki nem engedett haza, hogy vegyen at, mert nala szeretnek szulni. Egyböl igent mondott es nagyon rendes volt. Az eredeti orvosom eleg ideges lett amikor megtudta es a szulöszoban nekem esett, de nem erdekelt, nem foglalkoztam vele. Vegul surgös csaszar lett belöle, nem is tudom mi lett volna, ha a masik orvosra halgatok es hazamegyek.

Csak a babad es te vagy a fontos. Ne foglalkozz massal. 12 hkm

2015. márc. 4. 10:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Pécsi vagyok, de számít ez?
2015. márc. 4. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Remélem, azóta megoldódott a gond, kedves Kismama! Szörnyű, hogy bánhat így egy amúgy is másállapotban lévő (olyan szépen kifejezi a magyar nyelv), érzékenyebb periódusát élő emberrel valaki. Ezt még akkor sem engedhetné meg magának, ha nem volnál babás.

Mindenképp örülj a babának, nehogy visszakívánd az egészet egy olyan ember miatt, aki egy könnyedet nem érdemli meg. ez a bab viszont Téged választott anyukájának, erre gondolj és szeresd nagyon :)

2015. ápr. 30. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
*nem bab, hanem baba :)
2015. ápr. 30. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!