25 hetesen elfogott a türelmetlenség, hogy mikor tarthatom már a karjaimban, mikor szopiztathatom végre. Néha még álmodom is róla. Persze maradjon csak ott, ahol van még legalább 10 hétig, de volt esetleg nektek is hasonló? Csak kíváncsiság vezérel.
A türelmetlenség engem is elfog néha, de ez nem baj. Egyértelmű, hogy kíváncsi vagy és várod, hogy milyen lesz majd.
Nekem 2. gyerkőc, szóval hamar elhessegetem a türelmetlenségemet, hiszen ha megszületik még nehezebb lesz, mint most. De persze ez édes teher. Gyorsan eltelik a hátralevő idő, hidd el. Élvezd ki a kismamaság minden percét.
Boldog babavárást, és türelem... :)
2014. nov. 25. 12:16
2/12 anonim válasza:
Én még csak 16 hetes vagyok, de sokszor rámtör, hogy "hiányoznak", szeretném megfogni, megszagolni őket. Én még nem álmodtam velük babázósat, csak terheseset, de azt gyakran. :D
2014. nov. 25. 12:17
3/12 anonim válasza:
Szia! Nekem már megszületett a babám, de azért még emlékszem ezekre az érzésekre :).
Rám sokszor rámtört a terhesség alatt, már nagyon-nagyon kíváncsi voltam Rá, aztán végül a kiírt napig kellet várni, mert pont aznap szültem.
A vége felé az az érzés is sokszor volt, hogy "Te jó ég, de közel van már az idő, hogy meg fog születni, de még annyi mindent elő akarok készíteni az érkezéséig, tuti nem lesz időm, maradj még bent kisfiam" :D.
2014. nov. 25. 12:17
4/12 anonim válasza:
Én is 25 hetes vagyok és mostanában kezdtem el hasonlóan érezni. :)
2014. nov. 25. 12:59
5/12 anonim válasza:
25-30 hét között én is meg voltam bolondulva :) aztán elkezdett kicsit gyorsabban menni az idő, de már megint kezdek türelmetlen lenni... :/
34 hkm
2014. nov. 25. 16:50
6/12 anonim válasza:
hát még én milyen türelmetlen vagyok.. :))
36hkm
2014. nov. 25. 18:56
7/12 anonim válasza:
Akkor màr én is nagyon vártam. Most itt szuszog a 9 hónapos szerelem az àgyikójában. Néha nagyon hiànyzik az az àllapot mert csodaszép terhességem volt. Minden nap szoktunk párommal nosztalgiázni. Úgyhogy élvezz ki minden percet és mocorgàst a pocidban mert nagyon tud hiányozni :-)
2014. nov. 25. 20:02
8/12 anonim válasza:
Én is nagyon türelmetlen voltam néha. Azért még legalább 12 hétig maradjon benn a babód, mert akkor már nem lesz koraszülött. A fiam téli baba, lassan egy éves lesz. Most is türelmetlen vagyok sokszor :D De ez már másfajta türelmetlenség. Például, ha nem akar öltözködni, nem akar enni, vagy ellenkezik és kiabál, hogy "nem,nem, nem". Nah, akkor néha nosztalgikusan visszaemlékezek a békésebb időkre, mikor még a pocakomban szimbiózisban élt velem és nem kérdőjelezett meg semmit, nem akaratoskodott :) Jó dolog a terhesség, élvezd ki, aztán olyan másfél év múlva, gyere vissza ehhez a kérdéshez és írd meg, hogy miket tapasztaltál :)Boldog babavárást! Egy örökmozgó, akaratos kisfiú anyukája.
2014. nov. 25. 20:30
9/12 anonim válasza:
Az első terhességnél én is rettentő türelmetlen voltam, nagyon vártam már, hogy megszülessen a babám. Bezzeg most a másodiknál tudom mi vár rám, maradjon csak benn ameddig lehet! :))
2014. nov. 26. 22:08
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek a választ, hála az égnek többen vagyunk, voltunk ezzel így. :) Poronty maradjon csak bent, ameddig csak lehet, de azért nagyon kíváncsi vagyok már rá. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!