Férjetek hogy viselkedett amikor ti terhesek voltatok?
Egyre tobbet segit.
Az elejen meg nem ertette igazan, mivel is jar a rosszullet, de nem volt erzeketlen, vagy ilyesmi. mar akkor is o cipekedett.
Most (28 hetesen) mar nem takarithatok, nem emelhetek, ha kell kiszolgal, kihuz az agybol. :) Nem mindig veszi eszre, mit kellene csinalni, de ha szolok, megteszi.
Igyekszem nem visszaleni ezzel, amit tudok megteszek, de azert hagyom, hogy kicsit kenyeztessen.
6-os vagyok, egyébként én is azt tudom tanácsolni, ne szégyelld, egyszerűen kérd meg.
Tényleg vannak férfiak, akik nem azért nem segítenek, mert lusták, hanem egész egyszerűen szólni kell nekik, és akkor nagyon készségesek. :). Biztos nem fog nemet mondani.
Bevásárlásnál a kezdetektől fogva ő cipel.
Most, hogy babás vagyok a macskaalmot ő pucolja, ha éppen eszébe jut.
Elég sokat dolgozik, és emiatt fáradt. Nem szereti a házimunkát. (Na de ki szereti?)
Szóval általában én csinálok majdnem mindent.
Kedves utolsó! Valahogy így van nálunk is. Ha kérem, hogy csináljon valamit akkor szívesen megteszi. De inkább az a férfiasan lustább típus. Amikor van kedve akkor kimos, kitereget, a ruhát már nem szedi le.
Főzni mindig én, a mosogatógépből azért kiszed-berak, azzal nincs baj. Úgy összességében segít, de a nagyobb része azért rám marad. Most, hogy terhes lettem mindent úgy csinálok, hogy apránként. Tevékenységek közt nagy pihenőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!