Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már borderline párotok? Ha igen hogy kezeltétek? Hogy viselkedett? Mennyit szenvedtetek? Meddig voltatok együtt?
na bocs, ez is lemaradt:D
szóval, én mellette voltam, meghallgattam, támogattam.
de ő mindezek mellett baromi érzéketlen tudott lenni, úgyhogy egy idő után felkerült i-re a pont, és hagytam. akkor azt mondta,hogy "ő most kinyírja magát".
nem nyírta ki....:)
de örülök,hogy semmi közöm nincs hozzá már.
Szia! Kénytelen voltam elhagyni. Nagyon durva eset volt!
Eleinte, még magának is tagadta, de kibukott a dolog..ezt nem lehetett takargatni. Nagyon agresszív volt, 5percenként hívogatott..nagyon szeretett. Másnap már féltem tőle rendesen, annyira utált..Követett, zaklatott..stb.
Jobb az ilyentől hamar megszabadulni!
Kérdező! Mennyi ideje jár a terápiára és a pszichológushoz? Talán még időt kell hagyni neki, az elején nagyon nehezen indul be a gyógyulás. Azért kérdezem, mert én is borderline személyiségzavaros vagyok, fél éve járok egyéni és csoportterápiára, rajtam szerencsére észlelhető a javulás. Habár én onnantól lettem nyitottabb a gyógyulásra, hogy önként befeküdtem kórházba is pszichiátriai osztályra (ehhez persze kellett a csoportterápiás doktornő, hogy bejuttasson), és ott töltöttem két hetet.
Az mindenképp jó, hogy jár kezelésekre, de neki magának is el kell határoznia, hogy meg akar gyógyulni.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!