Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemrégiben összejöttem egy 22...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illyes20 kérdése:

Nemrégiben összejöttem egy 22 éves hölgyel.2 hónapig egyűtt is voltunk meg minden jó is volt. De az apja folyton bekavart. Nem tetszik neki hogy a lánya engem szeret én megviszont. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

2015. jan. 17. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az okokat nem tudjuk, mert semmit nem írtál, de ha 22 éves hölgy jobban hajlik az apja szavára, mint a tiédre, akkor veszett ügy. Vagy valóban igaza van az apjának, vagy pedig gyenge személyiség, akit a szülei mindig irányítani fognak.
2015. jan. 17. 21:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Hozzátartozik a fentebbiekhez.Az apja ugy viselkedik a lànyaval,mintha 16 éves lenne. Meg mondta neki ha velem akar lenni akkor költözönel, vegyem feleségül stb.. 3 hónap ismeretség útàn. De nem beszélhet velem, mert akkor elveszik a telefont ipadet,mindent. Mintha a 19. Századba lennénk, az apa dönti el kit szeresen a lànya.... Màr 4 szer mondta a csaj nekem hogy legyen vége mert az apja ugyse engedi.. Most lehet véglek..de a fene majd meg esz engem is meg öt is...
2015. jan. 17. 21:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Effektive nincs ok, nem tetszik neki a modorom, meg a làny kb 5 cm el magasabb.... Hogy nincs diplomàm meg nem beszélek nyelveket...
2015. jan. 17. 21:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem csak hogy eldönti, meg zsarolha a lànyt ha velem lesz nem talàlkozhat a szüleivel soga. Nem mehet haza stb....
2015. jan. 17. 22:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Álljon a csaj a sarkára, máshogy nem lehet megoldani.
2015. jan. 17. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Így az egyetlen megoldás tényleg az, ha összeköltöztök. 22 éves, ideje, hogy a saját lábára álljon. Ha igazán veled szeretne lenni, akkor nem csak az ablakból álmodozik utánad, hanem lép. 3 hónap elég alap egy összeköltözésre ilyen helyzetben. Persze ehhez bíznia kell benned, mert ha bármi balul sül el, és szétmentek, hova fog menni?
2015. jan. 17. 22:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazad van , csak erre nehéz rà venni. Az apjànak csak 22 év elönye van. Szerintem majd ö talàl a lànynak pàrt.. Csak szerintem ciki ???
2015. jan. 17. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha a làny 22 èves, te meg pl. 52 èves vagy, na azt èn is tiltanàm.

Mennyi idős vagy?

Nyilvàn valami oka csak van az apànak amièrt ellenzi ezt a kapcsolatot. A magassàgbeli különbsèg nonszensz, emiatt max. Ha nagyon tahó az apa akkor tehet vicces megjegyzèst de ezèrt senki nem tiltja el a lànyàt.

2015. jan. 17. 22:12
 9/10 A kérdező kommentje:
28 vagyok. Dolgozok egyedül élek, sajàt albérletben.
2015. jan. 17. 22:16
 10/10 Bella199 válasza:
Sok mindent, nem tudsz csinálni, csak megvárni a lány mit lép. Valószínűleg az apja "lekenyerezte" inkább őket válasza. 22 évesen lehet saját akarta, ha meg nem a kapcsolat mellet dönt akkor nem szeret, csak játszott veled. El kell ezt fogadni. Te jársz így a legjobban , mert ha komolyra fordulnak a dolgok, akkor még az a veszély is fent áll az apja miatt pár év múlva megint ide kerültök. Az apja meg egy kretén , nem tudja elfogadni a lánya kérését, ha kérte egyáltalán.. 29/L
2015. jan. 18. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!