Terhes anyukak? Hogy erzitek magatokat? Hanyadik hetben vagytok? Mennyire voltatok /vagytok rosszul?
14 hetes vagyok.14 hete hányás hányinger. 12.héten kiderült hogy a méhszájamon van a méhlepény ezért probáltam sokat pihenni ami kikészít, mert én egész nap pörgök. azóta rámjött az álomkor és már most viszonylag nagy a pocakom és már most nehezen mozgok.
ez a második terhességem, az elsővel is korán nagy hasam volt. de vele csak nőtt a hasam más felsem tűnt.
teljesen igaz, hogy nincs egyforma várandóság:)
26-hetes vagyok .
Megmondom őszintén alig várom hogy tul legyek rajta!
Második baba,az elsőt kimondottan élveztem. Most az egyik bajom elmulik jön a másik.. :) : pisilési inger-hányás-hányinger-vizelet szivárgás-kényelmetlen éjszakák-vérzés-derékfájás-görcsök-nehéz légzés.De imádom a babámat!
Én 12+1 hetes vagyok, izgulok, mert csütörtökön megyek a genetikai UH-ra :)
A 6. héttől vagyok rosszul, úgy a 9. hétig eléggé durva volt, rettenet erős hányingerem volt mindig, de hányni sose tudtam, így nem volt pár perc megkönnyebbülés sem. Puffadok is nagyon az első perctől, meg nagyon ragyás lettem, cicik fájnak, nőnek. A 9. héten hánytam párszor, utána jobban lettem, olyan másfél hétig semmi bajom nem volt, azt hittem, túl vagyok a rosszullétes korszakon, de most 11 hetes korom óta megint visszajött, az elmúlt két napban hánytam is egyet reggel, ma már egy kicsit jobb. Remélem, lassan megszabadulok a rosszullétektől, már elvileg ideje lenne :)
Nagyon boldogan várjuk a babát, első gyerekünk lesz, és megöl a kíváncsiság, hogy kisfiú vagy kislány, habár nagyon lányt érzek, meglepődnék, ha nem az lenne :) Alig várom már, hogy vásárolgathassunk babaholmikat, az a terv, hogy ha most minden oké lesz, elkezdjük apránként, hogy ne minden egyszerre kelljen :)
Nálad mi a helyzet, Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!