Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki babát akart és sikerült...

Aki babát akart és sikerült is az nem várt előtt már érzett valamit? Szóval. Ki mit érzett nemvárt előtt?

Figyelt kérdés

4 nappal vagyok menzesz előtt..(3.-ára nem várom)

Párommal pont jókor voltunk együtt (ovu előtt 2 nappal) de sajna semmit nem érzek.

Se mellfájdalom,se hát és mensi szerű görcseim voltak kb. 2 nap és ma picit.

Mikor tesztelhetek??

2015. febr. 26. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Semmit. Egy pár a szokásos pms tünetekből.

Annyi, hogy nekem jóval előtte görcsöl a hasam de abban a hónapban ez még minimális volt csak előtte lévő nap.

2015. febr. 27. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem az első nem megszokott tünet az volt 2 héttel! a nem várt előtt, azaz középidőben; hogy szurkált a hasam, ami a hüvelyembe is kisugárzott. 3 napra rá fél órán keresztül alig tudtam ülni napközben, a hasam és hüvelyem miatt.

- székrekedés (addig minden nap volt székletem, azóta jó, ha minden másnap)

- mellem is el kezdett fájni és feszülni, ami nem szokott egyébként menstruáció előtt

- a mellbimbó udvara kezdett dudorodni (ilyet sehol nem olvastam..:)

- egyértelmű jel volt a fenti tünetek után: 6 nappal nem várt előtt a tiszt. betéten volt barnás folt. Ez a "vérezgetés" 3 napig tartott.

Vasárnapra nem vártam, péntek reggel egyértelműen pozitívat teszteltem.

De nem kell, hogy tüneted legyen! Vagyis szerintem tuti, hogy van tünet ilyenkor, de lehet, valakinél olyan minimális, hogy észre sem veszi azokat. Szurkolok!

2015. febr. 27. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Amúgy a menzi szerű görcs lehet a beagyazodas jele. Ezt leszámítva nem is lehet érezni semmi menzi előtt 4 nappal, nyugi. Van ami a menzi körül jelentkezik mikor már kimarad és van, ami még később, ugy 6 hetesen.
2015. febr. 27. 12:18
 14/14 anonim ***** válasza:
bizonyos mozdulatoknál feszítő érzést éreztem a petefészkemnél meg minden estére felpuffadt a hasam
2015. febr. 27. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!