Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek minden menszesz...

Ha valakinek minden menszesz előtt fáj a melle, akkor a nemvárt előtt ha sikerült a baba akkor már nem kellene fájnia?

Figyelt kérdés
Mert nekem ugyanugy fáj mint mielőtt megjön ( kb egy hét múlva nem várom).
2013. jún. 8. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt soha nagy ritkán csak. Sőt még a hasam sem csak mielőtt meg jött volna előtte nap érzem,hogy meg jön de most még az sem volt.
2013. jún. 8. 08:41
 2/10 A kérdező kommentje:
És ez az jeleniti hogy terhes vagy? Ha igen akkor gratulálok! :)
2013. jún. 8. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani. Minden terhesség más.

Az nem jelent semmit, ha valakinek nem fáj, ez nem jelenti azt, hogy te is terhes vagy, mert neked se fáj.

2013. jún. 8. 08:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem a mellem is fájt, a hasam is ugyan úgy görcsölt, nem is hittem,hogy összejött, de szerencsére nem jött meg :-)

18+6 hkm

2013. jún. 8. 09:09
 5/10 A kérdező kommentje:
És a menstruációk előtt is ugyanúgy fájt a melled, mint mikor fájt és nem jött meg? És a szédelgés is jelentkezhet már a nem várt előtt?
2013. jún. 8. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen, mindig fájt mensi előtt is, most is ugyanúgy fájt, minden ugyanolyan volt. Szédelgés is volt,de az is szokott lenni mensi előtt. Egyáltalán nem hittem,hogy összejött,de volt itthon teszt,hátt ellőttem. Nem hittünk a szemünknek :-)
2013. jún. 8. 11:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Hamar összejött? Mióta próbálkoztok?
2013. jún. 8. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Másfél év után jött össze (ciszta,hormon problémák) decemberben,de sajnos az 5 hetesen elment. Rá két hónapra jött össze ez a baba,lassan félidőnél járunk,remélem minden rendben lesz most már.
2013. jún. 8. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem például soha nem fájt a mellem, nem is tudtam, mit érez az, aki mondja, hogy húzódik meg feszül a melle. Most (tervezett, várt, remélt baba beágyazódásának az ideje) feszül, fájogat. Szóval nálam erős a remény.

Tesztelsz a nemvárt előtt? Vagy megvárod, amíg nem jön meg?

2013. jún. 11. 11:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem megvárom , ha nem jön meg tesztelek, bár szerintem megjön. Ugyanolyan feszült vagyok mint a menszesz előtt, mellem is fáj, hasam is sajog :/
2013. jún. 11. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!