Nemvárt előtt 2 nappal teszteltem negatívat. De 1 óra múlva már látszott egy halovány csík. Reménykedhetek, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Gabriel tesztről van szó.2013. júl. 26. 07:26
2/14 anonim válasza:
Alapszabály, hogy a csíkoknak a megadott időn belül kell megjelenniük. Ezért még ne reménykedj, bár persze, lehet baba. Tesztelj 2 nap múlva, az a biztos.
3/14 anonim válasza:
5 percen belül volt csík vagy nem? az a lényeg sajnos... Órák múlva már nem számít az eredmény!
Tesztelj ismét pár nap múlva és 5-10 percen belül nézd meg. :)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
5 percen belül nem volt. Sajnos.
Majd vasárnap kiderül meg jön-e.
2013. júl. 26. 08:10
5/14 anonim válasza:
Az en legelso tesztemen is csak tobb mint egy ora mulva volt lathato "valami".
Szinte ott sem volt.
Most 2eves ez a "lathatatlan kis csik";)))
Tesztelj kesobb, par nap mulva.
A remenyt meg ne add fel;)
6/14 anonim válasza:
Nekem is csak 30 perc múlva volt látható a 2. csík nem várt előtt 3 nappal esti teszteléssel és most már 25 hetes kismama vagyok!
7/14 anonim válasza:
lehet,hogy azért nem láttad a második csíkot 5 percen belül,mert még a papír rózsaszín volt,nem fehéredett ki annyira,hogy meglásd a másodikat.Még elég korán teszteltél,nem is lehetne sokkal erősebb a második csík.De ha rózsaszín,akkor szerintem nem szellemcsík. A Gabriel egy megbízható teszt.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.:)
Remélem igazatok lesz. Nemsokára okosabb leszek. Majd megírom mi lett belőle.
2013. júl. 26. 10:56
9/14 A kérdező kommentje:
Még késik...
2013. júl. 30. 05:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!