Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt 2 nappal tesztel...

Nemvárt előtt 2 nappal teszteltem negatívat. De 1 óra múlva már látszott egy halovány csík. Reménykedhetek, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Gabriel tesztről van szó.
2013. júl. 26. 07:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ma reggel teszteltem X-epil teszttel. Pozitív lett. :)

3 percen belül kijött egy halvány rózsaszín, de jól látható csík.

3. baba lesz. Kicsit fáradékonyabb is vagyok. Fura mert szerintem már kezd pici pocim lenni. Lehetséges ez? (Menzesz alapján 5+1 hetes vagyok.)

2013. júl. 31. 19:25
 12/14 anonim ***** válasza:

2es vagyok, gratulálok! :)

(én meg ezzel is tapasztaltabb lettem :))

2013. júl. 31. 20:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Tegnap rosszul számoltam, még csak 4+3 hetes vagyok. :)

2013. aug. 1. 05:43
 14/14 anonim ***** válasza:

gratulálok a babához, képzeld mi is hasonlóan jártunk.

Nem várt napján teszteltem 10 erősségű vaterás teszttel -negatív. 1 napos késésnél gabriell teszt 30 percen belül halvány 2. csík ami 2 órán belül el is tűnt. 3 napos késésnél szintén vaterás teszt ami negatív. 5. napos késésnél xepil rosmans teszt ami annyira halovány volt hogy a férjem nem is látta 2 csíkosnak, de 7 napos késésnél (pénteken) már egyértelműen mutatta az Xepil.

Úgy látszik ilyen kis huncutok ezek a júliusban fogant babócák - nálunk a második baba lesz (júliusban volt 1 éves a kisfiunk; nála nem várt napján pontban éjfélkor tehát nem reggeli első pisiből 2 csíkos gabriell tesztem lett)

2013. aug. 5. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!