Nemvárt előtt 2 nappal teszteltem negatívat. De 1 óra múlva már látszott egy halovány csík. Reménykedhetek, hogy sikerült?
Ma reggel teszteltem X-epil teszttel. Pozitív lett. :)
3 percen belül kijött egy halvány rózsaszín, de jól látható csík.
3. baba lesz. Kicsit fáradékonyabb is vagyok. Fura mert szerintem már kezd pici pocim lenni. Lehetséges ez? (Menzesz alapján 5+1 hetes vagyok.)
2es vagyok, gratulálok! :)
(én meg ezzel is tapasztaltabb lettem :))
Köszi.
Tegnap rosszul számoltam, még csak 4+3 hetes vagyok. :)
gratulálok a babához, képzeld mi is hasonlóan jártunk.
Nem várt napján teszteltem 10 erősségű vaterás teszttel -negatív. 1 napos késésnél gabriell teszt 30 percen belül halvány 2. csík ami 2 órán belül el is tűnt. 3 napos késésnél szintén vaterás teszt ami negatív. 5. napos késésnél xepil rosmans teszt ami annyira halovány volt hogy a férjem nem is látta 2 csíkosnak, de 7 napos késésnél (pénteken) már egyértelműen mutatta az Xepil.
Úgy látszik ilyen kis huncutok ezek a júliusban fogant babócák - nálunk a második baba lesz (júliusban volt 1 éves a kisfiunk; nála nem várt napján pontban éjfélkor tehát nem reggeli első pisiből 2 csíkos gabriell tesztem lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!