Azok a kismamik akiknek clostival sikerült milyen folyása volt a nemvárt előtt és miben volt a clostis ciklus más neki mint azelőtt a többi ciklusa?
Kicsit érthetőbben:)
Ez az első hóm és a closti előrébb hozta 2 nappal a 16. napra a peteérésemet (két petém is megérett) az egyikben két majdnem egyforma nagy domináns tüsző:)
Na de a lényeg hogy eddig 33 naposak voltak a ciklusaim de hogy most a closti előrébb hozta akkor rövidebb lesz a ciklusom?Mert akkor már meg kellett volna jönnie nem?5-én jött meg utoljára,és a clostitól vizes fehéres folyásom lett sok,de most 3 napja pedig sűrű krémes pedig nemvárt előtt mindig vizes volt!!
De végülis most azt sem tudom hogy hogyan vegyem a nemvártat:(peteéréstől 14 napra?
Most megvagyok kicsit kavarodva:(
Más tünetem nincs esetleg annyi hogy picit mintha fájna a gyomrom meg este volt hogy feljött a savam és este eldugult az orrom ,de semmi komolyabb:(ja és néha nagyon be-be szúr a hasam alja!de olyan érzésem nincs mint mikor megjön!
légyszi segítsetek akár saját tapasztalattal is:(
ja és ahőm szép magas volt de 2 napja esett két tized fokot de így is 36,9 és azóta nem is mérem:(jobb ha nem tudom:)
bocsi hogy sokat írtam!
Nekem is sikerült az első havi closty után teherbe esnem.Nekem 31-33 napos volt a ciklusom,és a 15.napon volt a peteérésem,és én a 27.napon teszteltem egy halvány pozítivot,majd rá két napra erős két csík volt.
Ja,és folyásom,az fehér sűrű volt.A hőm meg 37,1 körül volt.
Én a helyedben biztos tesztelnék,és nem várnék semmire.
Ha terhes vagy úgyis kimutatja.
Majd írd meg mi lett az eredmény.
11 hetes km
húú de jó neked nagy gratula a picurkához:)
Nekem a folyásom pont fordítva volt closti előtt volt de kevesebb és nem ilyen állagú:)
Én is úgy gondoltam hogy majd talán jövő héten tesztelek!
köszi a választ
2.válaszolónak is köszi de még nem merek tesztelni:(
majd jövőhéten de megírom nyugi:)
Mintha magamat olvasnám. az én tüneteimet. Clostit kaptam, mert 35- 50 naposak is voltak a ciklusaim. A clositval 14. napon volt a peteérésem (ovu teszttel néztem). Aztán telt múlt az idő, és mivel nekem is megváltozott a folyásom (vizes fehér, majd sárga), és újra alhasi szurkáim voltak, a 25. napon csináltam még egy ovu tesztet. Na, gondoltam ez a closti eléggé hatott, kétszer is van peteérésem, ugyanis nagyon erős lett. aztán még mindig nem múltak ezek a szurkák, meg enyhe alhasi tompa fájdalmak, a 27. napon csináltam még egy ovu tesztet. Az is pozitív volt!! A hőm ilenykor? 36,8. Soha nem ment feljebb. Lejebb annál inkább. Volt 36,2 és 36,5 is. ezért nem gondoltam terhességre. CSak dupla, tripla peteérésre a clositól. Aztán még is a 28. napon cináltam egy terhes tesztet. Pozitív lett. Most 7 hetes terhes vagyok. Én mindig azt mondom egyébként, hogy hülyeség annyi sokat várni a teszt csinálással. Ha pozitív, akkor klasz, ha negatív, akkor meg lemondasz róla, h babát vársz és ha 5-6 nap múlva még mindig nem jön meg, újra tesztelsz és akkor már lehet, h pozitív. Hidd el én megtanultam. Volt már vetélésem is. Felesleges aggódni hosszú ideig.
A folyásom egyébként pedig megmaradt. A doki szerint gáz, szerintem meg ha nem bakteriális, nem akarok rá gyógyszert szedni.
nemrég pár napja én is csináltam reggel egy ovu tesztet de nem első vizeletből hanem 2-3 ból talán és csíkos volt bár nem nagyon erősen,nem tudom jelent e valamit csak az az egy darab volt már és na mondom akkor kipróbálom:)
Most megyünk haza hétvégén és ha vasárnap sem jön megakkor hétfőn csinálok egyet
gratula nektek és boldog babavárást:)
Annyira aranyosak vagytok köszönöm nektek a sok választ és ezek nagyon biztatóak:)számomra:)
Remélem nekünk is baba lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!