Clostival a ciklus 15. napján egy 31 és egy 24 mm tüszőt látott tegnap a dokim. Tegnap és tegnap előtt is pozi volt az ovutesztem. Lehetséges, hogy ma repednek meg?
Figyelt kérdés
Nem túl nagyok ezek a tüszők? Lehet még ebből baba?2010. máj. 4. 09:27
1/5 anonim válasza:
hát én úgy tudom hogy max 24 mm körül meg kell repedniük.
A 31 mm az sok, az tuti, hogy cisztává alakul át
2/5 anonim válasza:
09:31
te most húzod a népet?
máshova is nagyon biztatót írtál
valószínű ma repedsz meg. akciózzatok. ha mégis csak holnap, addig kitartanak a "srácok" odabennt
3/5 anonim válasza:
nem húzom, hanem a dokim mondta
ja és nem írtam máshová :- )))))
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok, hogy biztattok!
2. válaszoló, köszönöm szépen, nagyon reménykedem. Sajnos tegnap nem tudtunk együtt lenni, majd csak ma, de hétfőn együtt voltunk. A "srácok" még akkor is megvárhatják a petét? Szerintem este volt tüszőrepedésem, mára leesett a hőm. Ilyen a görbém:
2010. máj. 5. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!