Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én egy 16 éves (6hetes)...

Én egy 16 éves (6hetes) fiatal lány vok és nem tudom hogy jól döntenék azzal ha meg tartanám a gyereket? Mert terveim vannak, de azok közt nem szerepel. ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apa 19 éves 2évig voltunk együtt és most cserben hagyott.Egy elit iskolába járok és nem terveztem a terhességet Mit tegyek?Nagy lelkiismeret fog gyötörni ha elvetetem?előre is köszönöm válaszukat!
2010. febr. 12. 20:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Én 16 évesen szültem a fiamat, aki már 5 éves. Bennem fel se merült az abortusz. Sőt, örültem neki. Igaz, a párom mellettem volt, meg van is, ő akkor volt végzős. De! Ez a te döntésed, neked kell tudnod, hogy vállalhatod-e. Én kisgyerek mellett leérettségiztem, most jogi egyetemre járok, és 100%-ra mondom, hogy nem bántam meg. Igaz, nem jártam bulizni, a haveroktól távol maradtam, de az a cseppség mindenért kárpótolt. Ne érts félre, nem rábeszélni akarlak, ezt én így éltem meg.

Sok sikert a döntéshez, a szüleiddel meg beszéld meg!

2010. febr. 13. 19:49
 22/24 anonim ***** válasza:
38%

Szia, nehéz ügy...én is fiatal vagyok... de egyet biztosan tudok.. hogy nem éri meg egész életedben azzal a teherrel élni, hogy megölted a magzatodat... hidd elnagyon fog gyötörni a tudat...az örökbeadást sem könnyű feldolgozni,de az azért más... legalább tudod, hogy megadtad az esélyét az életre...

Tudom,hogy kemény meg minden ... de meg kell tanulni felvállalni a felelősséget a tetteinkért...

Egyébként szerintem sok segítség igényelhető manapság már fiatal kismamák, anyukák részére.. csak utánna kell járni

2010. febr. 15. 16:45
 23/24 A kérdező kommentje:
NAgyon nehéz lessz,de mégis csak úgy döntöttem,hogy elvetetem:(.tudom,hogy nem a legjobb döntés,de még most így kell cselekednem!Azért köszönöm a tanácsokat!maradok tisztelettel egy felelőtlen kis 16 éves lány
2010. febr. 16. 13:21
 24/24 A kérdező kommentje:
És amúgy védekeztünk csak gondolom nem vettük észre,hogy lyukas a cotton.De ebből is tanultam és remélem az elkövetkezendő időben nem lessz nem kívánt terhességem és nem lesznek gondjaim ezt kívánom mindenkinek aki olyan helyzetben van mint én
2010. febr. 16. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!