Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki fiatal szült?...

Van olyan aki fiatal szült? És ha igen hány éves volt?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 22 és van két gyerekem egy 3 éves és egy 2 éves. És most megint terhes vagyok szerintetek gáz ha megtartom? Mire megszülném 4 és 3 évesek lennének.
2011. jún. 5. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
7%
Szia! 20 éves vagyok, napokon belül szülök. Szerintem nem gáz, hogy megint terhes vagy, örülj neki. :) Ahol kettőnek jut enni, ott szerintem már egy harmadiknak is. Mellesleg 3 gyerekre már sokféle támogatást megkapsz. (Ingyen étkezés, tankönyv) Szóval szerintem vágjatok bele! Sok sikert!
2011. jún. 5. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy magadban, szerintem nincs akadálya.Kapcsolatban élsz?Vagy miért vagy bizonytalan?
2011. jún. 5. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi számít fiatalnak :) Én 24 vagyok, most várom az elsőt.

A 3 gyerek nem ciki, ha van miből felnevelni. Ha szeretnétek, tartsátok meg, és ne foglalkozzatok mások véleményével, csak a saját magatokéval.

2011. jún. 5. 20:30
 4/11 A kérdező kommentje:
A kapcsolatom a párommal nagyon jó de az zavar csak hogy 22 éves vagyok és jön a 3-ik baba. amúgy imádom a gyerekeket nagyon szülnék ha lehetne 10 is.
2011. jún. 5. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha örülsz neki, akkor tartsd meg. Nem baj, ha fiatal vagy.

Ha meg amiatt aggódsz, hogy ki mit gondol, ne foglalkozz vele! :)

Sok sikert! :)

2011. jún. 5. 21:08
 6/11 anonim ***** válasza:
43%

Nekem fura, ilyen fiatalon 1gyrek is, nem 3de te tudod.

Én 40 leszek idén, lehet te ennyi idősen már nagyi leszel.

Ha belegondolok, hát nem is tudom....

2011. jún. 5. 21:59
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
szia en 19 vagyok elso baba es szerintem nem gaz es ha 40 evesen nagyi lesz ott meg mi a gond???
2011. jún. 5. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha fel tudjátok őket tisztességesen nevelni, akkor nem gond. Pláne ha örültök is neki.

Azért remélem, hogy szakmád van. 3 gyerek mellett szakma nélkül v. gyakorlat nélkül nem tudsz majd elmenni dolgozni...

Nekem van egy ismerősöm, nem szerzett szakmát, mert 17,5 évesen szült. Segítsége volt ugyan a baba mellett, de nagyon elkényelmesedett, nem gondolta, hogy egyszer doloznia is kell majd. Most 20 évesen nem kell sehova, mert se szakmája, se semmilyen gyakorlata-tapasztalata nincs.

De a lényeg, ha biztos a párkapcsolat és tényleg "elfér" a harmadik akkor tartsátok meg és ne foglalkozz mások véleményével. Azért más az, amikor fiatalon szülik egymásra a gyerekeket és segélyre várnak, meg az is más, amikor van hozzá egy kis háttér, tiszták, jól neveltek a gyerekek és nincsenek kicsapva az utcára egész nap...

2011. jún. 6. 07:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, 15 voltam.

Szerintem tartsd meg, tényleg elvetetnéd csak azért, mert mit fognak szólni, hogy ilyen fiatalon van három kisgyereked?

Nagyon megbánnád, ruháitok gondolom vannak, cuccok is, szeretnétek is, akkor mi a kérdés?

Boldog babavárást!

2011. jún. 6. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp tartsd meg. Nagyon meg fogod bánni, ha megöleted, mert akárki akármit mond az abortusz igenis gyilkosság, és valami eszméletlen morális válságot jelez, hogy ennyien megteszik. Te, akinek már van két gyereked, nagyon jól tud a lelked mélyén, hogy igenis ember, ellentétben a liberális feministák hülyeségeivel.És azok a nők is tudják a szívük mélyén, akik megteszik, csak a kényelmesebb utat választják,és elhitetik magukkal, hogy nem az, de aztán megbánják. Tele van a gyk. olyan kommentekkel, hogy abortuszon átesett nők mennyire megbánták, meg olyanokkal is, hogy mennyire nem bánták meg, hogy megtartották. Arra kérlek, hogy a SZÍVEDRE hallgass! :) És nagyon ügyes leszel.:) Sok sikert!:)
2011. jún. 8. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!