Van olyan aki fiatal szült? És ha igen hány éves volt?
Attól függ, mi számít fiatalnak :) Én 24 vagyok, most várom az elsőt.
A 3 gyerek nem ciki, ha van miből felnevelni. Ha szeretnétek, tartsátok meg, és ne foglalkozzatok mások véleményével, csak a saját magatokéval.
Ha örülsz neki, akkor tartsd meg. Nem baj, ha fiatal vagy.
Ha meg amiatt aggódsz, hogy ki mit gondol, ne foglalkozz vele! :)
Sok sikert! :)
Nekem fura, ilyen fiatalon 1gyrek is, nem 3de te tudod.
Én 40 leszek idén, lehet te ennyi idősen már nagyi leszel.
Ha belegondolok, hát nem is tudom....
Ha fel tudjátok őket tisztességesen nevelni, akkor nem gond. Pláne ha örültök is neki.
Azért remélem, hogy szakmád van. 3 gyerek mellett szakma nélkül v. gyakorlat nélkül nem tudsz majd elmenni dolgozni...
Nekem van egy ismerősöm, nem szerzett szakmát, mert 17,5 évesen szült. Segítsége volt ugyan a baba mellett, de nagyon elkényelmesedett, nem gondolta, hogy egyszer doloznia is kell majd. Most 20 évesen nem kell sehova, mert se szakmája, se semmilyen gyakorlata-tapasztalata nincs.
De a lényeg, ha biztos a párkapcsolat és tényleg "elfér" a harmadik akkor tartsátok meg és ne foglalkozz mások véleményével. Azért más az, amikor fiatalon szülik egymásra a gyerekeket és segélyre várnak, meg az is más, amikor van hozzá egy kis háttér, tiszták, jól neveltek a gyerekek és nincsenek kicsapva az utcára egész nap...
Igen, 15 voltam.
Szerintem tartsd meg, tényleg elvetetnéd csak azért, mert mit fognak szólni, hogy ilyen fiatalon van három kisgyereked?
Nagyon megbánnád, ruháitok gondolom vannak, cuccok is, szeretnétek is, akkor mi a kérdés?
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!