Itt az idő? Holnapra vagyok kiírva, első baba.
Jujj!!! Kívánok minden jót, könnyű szülést! Bár lehet, hogy már túl is vagytok rajta! :)
Írj majd!
Boldog babázást!
26n, 16hkm :)
Halihó lányok!
Ma 3hete,hogy írtam nektek,és igazatok lett...Este fél 8körül értünk be a kórházba,mert akkor már elég szépen rendszereződtek!De csak hajnali 04:08-kor született meg a kisfiam!Péntek 13. :)40hétre!Iszonyatosa erős fájásaim voltak,nyilván nem is tudtam,mire számítsak,hiszen első baba!Amikor beértünk,mindössze 1centire voltam kitágulva,és ez éjfél-1körülig így is maradt!:(Aztán vízben vajúdtam és ott 3óra alatt 4ujjnyira tágultam!:)És akkor már nagyon-nagyon fájt!De a párom végig bent volt...tehát 8óra alatt bújt ki,de annyira gyönyörű volt akkor is meg most is,igazából mintha császáros lett volna!Burokrepesztés(azt nem éreztem már)repedtem,vágott is az orvosom!De minden megérte!!!!!Csodaszép kisfiú...nekünk!!!Köszönöm nektek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!