Itt az idő? Holnapra vagyok kiírva, első baba.
Figyelt kérdés
Tegnap voltam NST-n,rendben volt minden!Megvizsgált,teljesen zárt volt a méhszáj,egy ujjnyival volt rövidebb a méhnyak...mondta a doki,hogy maszatolhatok a vizsgálat miatt.Ma reggel óta barna maszatolás,alvadt vérdarabok(bocsánat),ürül,és elképesztően fáj a hasam,derekam!Mindezek mellé hasmenés is társul,úgyhogy eléggé megvisel ez a nap!Amikor felállok,különösen fájok,de egyébként is...ilyet még nem éreztem!Azt nem mondhatnám,hogy 10-15perces,de folyamatosan fáj!2015. febr. 12. 12:34
1/41 A kérdező kommentje:
Jó mensis görcshöz is hasonlíthatnám...
2015. febr. 12. 12:35
2/41 anonim válasza:
Szerintem igen:) Össze vagy csomagolva? Figyeld az órát! Sok sikert :)
3/41 anonim válasza:
Legalábbis nekem így kezdődött...
5/41 A kérdező kommentje:
Össze vagyok csomagolva,az autóban van már!:)
Most voltam megint pisilni és egy kis kocsonyás,barnás darabka is jött!!!Nagyon várom már,de félek is nagyon...
2015. febr. 12. 12:43
6/41 anonim válasza:
Elkezdődött, igen, nekem a második kezdődött így.
Ne félj, te is túl fogod élni, mint már annyian.
Kitartást,lélekben tarts ki végig, mert mikor már majd nagyon fáj, akkor közel a vége!
Boldog, boldog babázást!
7/41 A kérdező kommentje:
Percenként azt érzem,hogy pisilnem kell..
2015. febr. 12. 12:47
8/41 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm a bíztatást...azt gondolnám,hogy 28évesen talán nem kéne félnem,de ez van!!
2015. febr. 12. 12:48
9/41 anonim válasza:
Hát nagyon úgy tűnik, hogy valaki szeretne találkozni veled hamarosan :-) Ne félj! Lehet hülye kérés, lesz jobb dolgod is, de írhatnál ide, ha megszületett a kis csoda! Legalább gratulálhatunk :-)
Könnyű szülést!
10/41 anonim válasza:
Majd írd meg mikor megszületett a pici. :-) de szerintem igen nemsokára meg lesz a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!