Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt az idő? Holnapra vagyok...

Itt az idő? Holnapra vagyok kiírva, első baba.

Figyelt kérdés
Tegnap voltam NST-n,rendben volt minden!Megvizsgált,teljesen zárt volt a méhszáj,egy ujjnyival volt rövidebb a méhnyak...mondta a doki,hogy maszatolhatok a vizsgálat miatt.Ma reggel óta barna maszatolás,alvadt vérdarabok(bocsánat),ürül,és elképesztően fáj a hasam,derekam!Mindezek mellé hasmenés is társul,úgyhogy eléggé megvisel ez a nap!Amikor felállok,különösen fájok,de egyébként is...ilyet még nem éreztem!Azt nem mondhatnám,hogy 10-15perces,de folyamatosan fáj!
2015. febr. 12. 12:34
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést! Én is ott fogok nem sokára. :)
2015. febr. 12. 13:36
 22/41 anonim ***** válasza:
Nekem egy napig voltak jóslók (amik erősödtek, viszont rendszertelenek voltak), aztán 5 perces rendszeres lett belőle...majd bementünk a kórházba és burokrepesztés/oxi mert 4 órán keresztül nem tágultam semmit az 5 percesekkel. Na oxitól számítva 3,5 óra alatt kibújt! :)
2015. febr. 12. 13:42
 23/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2015. febr. 12. 13:45
 24/41 anonim ***** válasza:

Az a kocsonyás valami a nyákdugód lehetett. :)

Biztos, hogy a célvonalon vagy, nemsokára megláthatod a kis jövevényt! :)

Könnyű szülést kivánok, és kitartást! :)

Majd jelentkezz, ha lesz egy kis erőd, és ird meg ha kibújt! :)

2015. febr. 12. 14:01
 25/41 anonim ***** válasza:
Én is ott szültem, jó kezekben leszel!!! :) Hogy vagy? Kitartás, könnyű szülést, írj majd ha van fejlemény!:)
2015. febr. 12. 14:06
 26/41 anonim ***** válasza:
Ez a baba bizony még ma világra jön! Gratulálok, majd írj!
2015. febr. 12. 14:07
 27/41 anonim ***** válasza:
Ne félj, minden rendben lesz! könnyű szülést!
2015. febr. 12. 14:24
 28/41 anonim ***** válasza:

Ebből bizony már baba lesz :D

Ha rendszereződnek a fájások akkor induljatok a kórházba.Ha pedig elfolyik a m.vized akkor azonnal ind lulni kell!

Az a kocsonyás vmi a nyákdugó volt.Tapasztalhatsz tágulási vérzést is esetleg.

Könnyű és gyors szülést kívánok neked és ne félj,minden egyes fájásnál próbálj lazítani,add át magad az eseményeknek,ne ellene próbálj meg küzdeni,hanem merülj el benne és sodródj az árral,a többit intézi helyetted a természet! Fájdalmas lesz,nem piskóta ám megszülni egy gyereket,de végig tudod csinálni csak úgy mint mi is!! :)

Bárcsak cserélhetnék veled,én már mennék szülni kézzel-lábbal :)

35+6 hkm

2015. febr. 12. 14:29
 29/41 anonim ***** válasza:
Hű,de izgi:-)) Bizony szülni fogsz, én ezt háromszor éltem meg és mindnél féltem,pedig 30-on felül voltam.. Természetes,hogy félsz, de ne rettegj és ne túlélni akard a szülést,hanem megélni!!! Sok sikert!!!!!!
2015. febr. 12. 14:39
 30/41 anonim ***** válasza:
:) konnyu, gyors szulest kivanok! :)
2015. febr. 12. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!