Mikor szülök? Már annyira várom, hogy a kezemben tarthassam, első baba és kisfiú!
Figyelt kérdés
38hetes kismama vagyok,és tegnap reggel 6-tól fél 8-ig 15perces fajásaim voltak!Ma hajnalban 3kor elég erősen fájt,de csak egy órán át,15perces!
Szerdán kell mennem uh-ra,nst-re,múlt héten c2000 volt az értékem!Emelett ma eléggé fáj,ha pisilek...vettem be tőzegáfonyát már,a terhesség közepe felé is kellett szednem,,bár akkor nem fájt,csak baci volt benne mindenféle tünet nélkül!
2015. jan. 26. 14:25
1/7 A kérdező kommentje:
A kiírt időpont február 10.,de már a járás is nehezemre esik,reggel meg igazi "nyomi" vagyok,mikor felkelek!
2015. jan. 26. 14:26
2/7 anonim válasza:
Én nem akarlak elkeseríteni, de akár még egy hónap is lehet addig. Ez a legnehezebb része, de most kell igazán türelmesnek lenned. Ahogy felkészült, jönni fog!
3/7 A kérdező kommentje:
Jézusom.....
2015. jan. 26. 14:30
4/7 anonim válasza:
Bármikor beindulhat a szülés, de az is lehet hogy túlhordod.már nincs sok hátra.kitartást és könnyü szülést.
5/7 anonim válasza:
Nekem is a vége volt a legrosszabb. Az első nagylány 41+3-on, a pici 40+4-en született. Szóval még bőven lehet hátra, sok türelmet addig. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jan. 26. 14:34
7/7 anonim válasza:
Türelem :D 17.héttől 2100 a méhszájam. most vagyok pont 40. semmi fájásom sincs, úgyhogy ki tudja még én is meddig húzom :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!