Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt az idő? Holnapra vagyok...

Itt az idő? Holnapra vagyok kiírva, első baba.

Figyelt kérdés
Tegnap voltam NST-n,rendben volt minden!Megvizsgált,teljesen zárt volt a méhszáj,egy ujjnyival volt rövidebb a méhnyak...mondta a doki,hogy maszatolhatok a vizsgálat miatt.Ma reggel óta barna maszatolás,alvadt vérdarabok(bocsánat),ürül,és elképesztően fáj a hasam,derekam!Mindezek mellé hasmenés is társul,úgyhogy eléggé megvisel ez a nap!Amikor felállok,különösen fájok,de egyébként is...ilyet még nem éreztem!Azt nem mondhatnám,hogy 10-15perces,de folyamatosan fáj!
2015. febr. 12. 12:34
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm,mindenképp meg fogom írni!De az az érdekes,hogy tegnap még zárt,ma meg miket produkálok?!
2015. febr. 12. 12:53
 12/41 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt a másodiknál, egy nap..

Ami vérzésed van, azt tágulási váladéknak hívják, ahogy tágul a méhnyak, úgy jön egy kis trutyi, lehet nemsoká élénk piros lesz, akkor viszont be kell menni, ha már élénk pirosan vérzel. De egyáltalán nem biztos, hogy fogsz vérezni.

2015. febr. 12. 12:55
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Itt az idő! :) Az a barnás valami nekem a nyákdugó volt! A hasmenés szintén felkészülést jelent a szülésre! :) Kitartás!
2015. febr. 12. 12:57
 14/41 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést kivánok neked!
2015. febr. 12. 12:57
 15/41 anonim ***** válasza:
Könnyű szülést kívánok és is!!
2015. febr. 12. 13:05
 16/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen...gondoljátok,hogy estére ezek a fájások erősödni vagy rendszereződni fognak?
2015. febr. 12. 13:06
 17/41 anonim ***** válasza:
Szia! Nemsokára kint lesz a babád :-) Nekem is teljesen zárt volt a méhszáj előtte lévő nap aztán másnap 8-tól éreztem az első görcsöket és ment a hasam is. Délután 1-re már két ujjnyira ki voltam tágulva,azt mondták ez estig is eltarthat erre háromnegyed 3-kor már a kezemben volt a kisfiam. Csak nyugi, gondolj arra, hogy most már hamarosan a kezedben lehet a kisbabád. Könnyű szülés kívánok!
2015. febr. 12. 13:18
 18/41 anonim ***** válasza:

Szerintem is még ma babázhatsz...

hol fogsz szülni?

Én màr 3-at szültem...ne félj

2 fiunk 1 lányunk van.A kicsi 5 hónapos lesz.

Sok sikert

2015. febr. 12. 13:19
 19/41 anonim ***** válasza:
Igen egyre erősebbek és sűrűbbek lesznek azt hogy mennyi idő mulva azt nem tudni egyik barátnőmnek elég sokára lett erősebb és rendszerezettebb. Bementek egyyik nap délelőtt és majd csak másnap reggel lett meg a baba addig vajúdott nem túl erős fájásokkal. Mikor én szültem meg bementünk fél hatkor kicsi fájásokkal. Már éjfél után pár percel meg lett a baba elviselhető de erős fájásokkal. Sok erőt és egészséget kívánok!!
2015. febr. 12. 13:21
 20/41 A kérdező kommentje:
Kistarcsàn fogok szülni!Igyekszem...olyan jó,hogy ennyien ìrtok!!
2015. febr. 12. 13:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!