Sos. Pszihes okok miatt elhalhat a magzat?
nem.
nekem pánikrohamom is volt,úgy megijedtem akkor b 9 hetes voltam és egészséges a babám.
amit érzel, nem normális.
szeretettel vártad?akartad a babát?
(csak mert ismerősöm pont ezt érezte, csak művi abortusz előtt, mert nem szerette a párját)
Soha nem gondoltam hogy igy fogok erezni.mindig is abortusz ellenes voltam.de megorulok hogy bennem van ez a gyerek.nem tudom leirni mit erzek
Egyszeruen megőrulok.nem tudok szeretni meg egy gyereket
nagyjából átérzem, ahogy ismerősöm elmesélte mit érez.
csak ezen gondolatok helye a 12. hétig lehetett jogos.
most ár gondolj arra, hogy ez a te kereszted akkor és magadhoz méltón becsülettel felneveled. ő nem tehet erről.
próbáld megnyitni a szíved felé, párodra szálljon a negatív, ne őrá.
15 héten már nem lehet elvetetni
igaz, filmekben látni olyanokat, hogy amitmost teszel, annak később érik be gyümölcse.
azzal, ha szeretsz, nem leszel kevesebb.
lehet betegen majd pont csak ő lesz melletted, vagy halálos ágyadon ő fogja majd a kezed.
Nyugodj meg!
Lélegezz mélyeket. Gondolj át mindent! :)
Figyelj,ez a baba nem tehet semmiről.
Ő van neked ott s ez nem véletlen. Az élet azért bízta rád,mert tudja te feltudod nevelni s bízik benned! :)
Ott van a kisfiad gondolj bele mennyire fog majd örülni a picinek ha megérkezik.
Tudom,hogy nálad ez most egy átmeneti állapot s kifogd tudni pihenni ezt idővel.
Ha a párodra haragszol akkor gondolj bele az a baba nem Ő lesz. A gyermeket úgy neveld majd ahogy TE akarod s nem úgy ahogy Ő. :)
S te is tisztába vagy ezekkel a dolgokkal.
Ha elvetetnéd nem lenne nyugodt a lelkiismereted.
S ne félj. Őt is nagyon fogod tudni majd szeretni mert Ő is a te gyermeked lesz! :) Ott lesz veled mindig a kisfiaddal együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!