Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhalhat a magzat ha az...

Elhalhat a magzat ha az anyuka nem táplálkozik rendesen?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt hogy érted? Az első harmadban vagy és a rettenetes hányingertől nem tudsz rendesen enni? Vagy hogy érted?
2011. máj. 23. 12:45
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, még a vizet is kihányom...

Semmit nem tudok enni és még csak 7 heteske.

2011. máj. 23. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Én se birtam semmit napokig,de egyre jobb lett.jégkockát szpogattam a nagy melegben....de lassan 3 éves lesz a fiam:)
2011. máj. 23. 12:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.Ahoz hogy ez miatt baja legyen a magzatnak,már előtte is súlyosan alultápláltnak kellene lenned mielőtt teherbe estél,és a terhesség későbbi időszakaszában sem kéne enned.
2011. máj. 23. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Még csak most kezd kialakulni a köldökzsinór, amin keresztül táplálod majd, és a baba amúgy is elveszi a szervezetedből ami neki kell, először te jársz pórul, aztán ő, de odáig úgysem juttok el, mert ahogy már előzőleg írták, ahhoz eleve alultápláltnak kellene lenned.

Próbálkozz a kétszersülttel, popcornnal, egy kis háztartási keksszel, hátha az lent marad. Szopogass jeget, próbálj egy kis hús levest bekanalazni. Ne izgulj, elmúlik ez az állapot is. :)

Boldog babavárást!

2011. máj. 23. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én úgyan igy voltam,mint te,szintén 7 hetesen.

Még a vizre sem birtam rá nézni.

Én a kórházban kotottem ki,teljesen kiszáradtam.

4 napig kaptam napi 2l infúziót.

Próbálj meg valamit inni,nehogy te is igy járj.

Kisfiamnak az ég világon semmi baja nem lett,tobb,mint 4 kg-mal született,most 17 hónapos kis husi.

2011. máj. 23. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én is így voltam, alig ettem. 6 kilót fogytam az első 12 hétben. De a babám ennek ellenére tökéletesen fejlődött. Most 27 hetes vagyok, a babám még nagyobb is a korához képest! :)

Igyál sokat, próbáld meg a citromos vizet, vagy ahogy előttem is írták, szopogass jégkockát. Azért próbálj meg enni is, ha kihányod állj neki mégegyszer enni, ha újra kihányod, megint állj neki enni, egyszer csak bent marad!

2011. máj. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!