Utrogestan használata mellett is elhalhat a magzat? Van köztetek olyan, aki így járt?
Persze, hiszen nem csak azért szakadhat meg egy terhesség, mert kevés a progi. Az Urtó csak azt pótolja, csak akkor tud segíteni, ha csak a progihiány lenne a baj.
DE! Ami a legfontosabb, ilyenre még csak ne is gondolj! Minden rendben lesz!!!!!!!
Szia,
a konkrét kérdésre nem tudok válaszolni, de talán adhatok egy kis vigaszt: nekem is volt egy missed abom, csak nekem februárban. Én is terhes vagyok épp, de nem kaptam utrot, mert nekem elhalás volt, az elejétől nem fejlődött jól, nem a progihiány volt a baj, egyszer sem láttunk embriót, csak üres petezsákot. De nem véreztem, nem barnáztam, nem görcsöltem. Annál a terhességnél nekem sem voltak nagyon tüneteim, a cicim feszült meg nagyobb volt, de rosszullét pl semmi. Most nekem a 6. hét után kezdődött a hányinger, tart azóta is. Az első uh 6+4 hetesen volt, már pulzáló embriót láttunk, ma voltam a másodikon (a korábbi missed miatt visszahívott a dokim), már 8+1 hetes, hatalmasat nőtt, és gyönyörű erős szívhangja van, minden a legnagyobb rendben, tökéletes ütemben fejlődik, erősnek látszik :)
Csak azért írom, hogy lásd, egy missed ab miatt nem törvényszerű, hogy a második terhesség is problémás lesz az elején, illetve mert nekem is jó jelnek bizonyult, hogy totál más ez a terhesség, mint az előző, több tünetem van.
Drukkolok neked, mert átérzem a helyzetedet, ha gondolod, majd írd meg, mi volt az orvosnál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!