Gravida mellett vagy más magzat védő mellett szedtetek még más fajta vitaminokat?
Figyelt kérdés
egész életemben vashiányos voltam hol jobban,hol kevésbé és az orvosom azt mondta,hogy ne szedjem a vasat a gravida mellé ,de én közben meg azt hallotam ,hogy a vashiány vetéléts okoz... ti mit tudtok ezzel a témával kapcsolatban?jöv.hétre van idő pontom másik orvoshoz de nem tudok addig várni2012. júl. 29. 08:39
1/3 anonim válasza:
A szokásos vérvételeknél úgyis kiderül, hogy szedned kell e majd valamilyen vaskészítményt és akkor majd ír az orvos.
Dehogy okoz a vashiány vetélést, ahogy a terhesvitaminoktól sem lesz óriásbébi, ezek csak tévhitek!
2/3 anonim válasza:
Hallgatnék a dokimra. Egyébként 16. hétig folsavat szedtem mellé, később még magnéziumot.
3/3 anonim válasza:
Nekem az első perctől kezdve kellett szednem a folsavat,Magnerotot és vasat (napi2x),mert nem volt jó a vérképem.Ezt a terhesség végéig szedtem a terhesvitaminnal(Elevit).Viszont azzal leálltam a 36.hét környékén,de a többit ugyan úgy szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!