Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kikezeletlen gombás fertőzés...

Kikezeletlen gombás fertőzés esetén elhalhat a magzat?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom,hogy elhal-e,de azt tudom,hogy káros a magzatra nézve!!Ha az első trimeszterben vagy,akkor pedig még károsabb!!

23+6 hkm

2013. jan. 14. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, nem hal el, a babához nem jut el a fertőzés, ott a zárt méhszáj, és a magzatburok, amik védik őt. Ennek ellenére fontos hogy kikezeljenek, mert azért bonyodalmakat okozhat, főleg ha szüléskor is gombás vagy, mert akkor viszont fertőződhet a baba.
2013. jan. 14. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. De egyrészt születése közben elkaphat akármit a baba, másrészt szülés után még gombával is bajlódni kellemetlen lehet. Nem nagy ügy kezelni.
2013. jan. 14. 16:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Fel eve tortent, terhes voltam elso trim-ben, es elveteltem. Azt mondtak semmilyen koros okra nem tudnak kovetkeztetni a hisztopatologia utan, gondoltam megkerdem nem-e volt vajon koze.Dokim azt mondta nem kell kezelni elso trimeszterben.........mert tul veszelyes.
2013. jan. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!