Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34. héten görcsök?

34. héten görcsök?

Figyelt kérdés

Már lassan 1 hete este-éjjel mensi szerű görcseim vannak.

Egész nap semmi bajom,szedem rendesen a magnéziumot,meg a vasat is.Szerencsére még csak most kezdtem el vizesedni,és csak a bokám!Nem vésze az se mert este elpihenek reggelre a régi.Csak ezekkel a görcsökkel nem tudok mit kezdeni,mert az az érdekes mikor végzek a zuhannyal és elpihenek már kezdődik is!

Tud valaki valami ötletet,mitől lehet és hogy lehetne elmulasztani?

2013. jan. 10. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Jóslófájásaid vannak. Nekem is ilyentájt kezdődtek, ki is nyitották a méhszájat. Úgyhogy próbálj meg minél többet pihenni, ha még dolgozol, ideje abbahagyni, de otthon se erőltesd meg magad, mert bár nem minden esetben, de ezektől megindulhat a szülés, ami még 3-4 hétig nem kéne, hogy bekövetkezzen! Mennyi magnéziumot szedsz? Nekem ilyenkor napi 3x2 magnerotot kellett. Ha sűrűsödnének vagy hosszabb ideig tartanak, akkor orvos, ha fél órán belül többször jön, akkor pedig irány a kórház, mert lehet, hogy vissza kell tartani (nekem az volt). Ne aggódj, nem lesz baj, de ne is vedd félvállról! Én a 36. hétig feküdtem, akkor felkeltem és rá 6 napra mentem szülni, de akkor már nem volt baj. 4 hetes kisfiú anyukája.
2013. jan. 10. 14:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Napi 2x2-öt szedek.

A picurkám is inkább kinyomja magát mint hogy rugdalózna vagy úgy mozogna ahogy eddig!

Már az eleje óta nem dolgozom,mert veszélyeztetett vagyok.Most is pihenek,de annyira feszít,és kellemetlen ahogy mozog vagy kinyomja magát. :( (hiperaktív) a drágám.

Már pár napja arról álmodok hogy a szülőszobán vagyok,de remélem még bent marad legalább a 37.hétig!

Az mitől lehet hogy közbe be-be szúr oda lent?

2013. jan. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!