Mindenki ide aki már szült vagy most fog szülni, fogadjak vagy ne fogadjak orvost?
Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kíváncsi,babát tervezünk és,hogy ha nem fogadnék vagy fogadnék magánorvost,milyen a bánásmód,nem vet fel a pénz,de félek ha nem fogadok orvost nem vizsgálnak meg rendesen,vagy csak felületesen.Válaszokat elörre is köszönöm.2010. febr. 11. 11:27
21/23 anonim válasza:
én nem fogadtam orvost és nem is fogok.semmivel sem részesülök rosszab ellátásban az sztk-s dokimnál,mint a barátnőim akiknek magán dokijuk van.és azt a pénzt amit havonta orvosra kéne költenem,meg majd a szüléskor kéne fizetni a fogadott dokinak,azt a pénzt a babámra fogom inkább költeni.ügyeletes orvosnál is meg lehet szülni.
22/23 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy sztk val kezdek megpróbálok 1 dokihoz járni,és ha minden ok nem fogadok orvost.
2010. febr. 12. 09:12
23/23 anonim válasza:
Én nem fogadtam orvost, se szülésznőt, nem vet fel minket a pénz, és annak az 100e-200e.Ft-nak volt helye bőven, igaz problémamentes volt a terhességem. Mindig rendesen bántak velem, nem tapasztaltam hátrányt,mert nem fogadott dokihoz jártam. Ügyeletes orvosnál illetve szülésznőnél szültem és nagyon jó kezekbe kerültem. Nagyon rendes volt a doki, minden nap bejött, megnézte hogy vagyunk, és csak a 6 hetes kontrolon adtam neki pénzt, akkor is csak 10e forintot, mert nem volt több. A szülész nő is nagyon rendes volt, este 7 kor lejárt a munkaideje, és ott maradt velem addig, míg meg nem lett a lányom, este 11-ig. Hosszabb vajúdás után, császárral szültem, mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára kétszer. Neki is 10e ft-ot adtam amikor visszamentem kontrollra. Szerintem a legjobb keze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!