Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki ide aki már szült...

Mindenki ide aki már szült vagy most fog szülni, fogadjak vagy ne fogadjak orvost?

Figyelt kérdés
Véleményekre lennék kíváncsi,babát tervezünk és,hogy ha nem fogadnék vagy fogadnék magánorvost,milyen a bánásmód,nem vet fel a pénz,de félek ha nem fogadok orvost nem vizsgálnak meg rendesen,vagy csak felületesen.Válaszokat elörre is köszönöm.
2010. febr. 11. 11:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én nem fogadtam orvost és nem is fogok.semmivel sem részesülök rosszab ellátásban az sztk-s dokimnál,mint a barátnőim akiknek magán dokijuk van.és azt a pénzt amit havonta orvosra kéne költenem,meg majd a szüléskor kéne fizetni a fogadott dokinak,azt a pénzt a babámra fogom inkább költeni.ügyeletes orvosnál is meg lehet szülni.
2010. febr. 11. 21:50
 22/23 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy sztk val kezdek megpróbálok 1 dokihoz járni,és ha minden ok nem fogadok orvost.
2010. febr. 12. 09:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Én nem fogadtam orvost, se szülésznőt, nem vet fel minket a pénz, és annak az 100e-200e.Ft-nak volt helye bőven, igaz problémamentes volt a terhességem. Mindig rendesen bántak velem, nem tapasztaltam hátrányt,mert nem fogadott dokihoz jártam. Ügyeletes orvosnál illetve szülésznőnél szültem és nagyon jó kezekbe kerültem. Nagyon rendes volt a doki, minden nap bejött, megnézte hogy vagyunk, és csak a 6 hetes kontrolon adtam neki pénzt, akkor is csak 10e forintot, mert nem volt több. A szülész nő is nagyon rendes volt, este 7 kor lejárt a munkaideje, és ott maradt velem addig, míg meg nem lett a lányom, este 11-ig. Hosszabb vajúdás után, császárral szültem, mert a köldökzsinór rátekeredett a nyakára kétszer. Neki is 10e ft-ot adtam amikor visszamentem kontrollra. Szerintem a legjobb keze
2010. febr. 12. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!