Fogadjak szulesznot a Janos korhazban? Azt mondjak mindenki nagyon kedves es emberi?
De mi van akkor ha aznap oten szulunk?Hogy tud ot fele szakadni?Fogadott orvosom van,bar kiirt idopont elott 1 hettel elutazik, de van helyettesitoje.
Mit tegyek? 37 hetet toltom
első vagyok...nem késő fogadni, de gyorsan akkor még ma.
Igen 37 hetet épp betöltöttem, 3300gr lett Milánkám::)Tehát tüdejük már érett ilyenkor, nem lesz semmi baj.
Nálam hmm mondta szülinő, előtte kétszer is taliztunk közösen férjem én ő, h nst re menjek majd hozzá, s így nem kellet várnom stb, s megbezséltük h ha nem folyik el vizem akkor 3-5 perces fájásoknál hívom...éjjel vajúdtam otthon, jöttek a fájások, 20-10-5-3 perces fájások...ekkor hívtam ez hajnalban volt, mondta h ha jól vagyo, baba mocizik, s bírom akkor majd ha egy fájás egy percig tart akkor menjek...ez már reggel volt fél 9 felé, bementem beért ő is, dokim is, fl szüliszobára(ja borotváládst ő csinálta, beöntést nem kértem így nem kaptam de nem is volt baj)9 re szüliszobán voltam, dokim szülinőm férjem végig mind velem, s 10.05re megszületett kisfiunk...csodás szülés volt, legyen szülinőd, ő a legfontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!