Mikor fog megmozdulni?
nyugi, csak napok kérdése.
biztos sok válasz lesz, hogy ekkor v. akkor, de ne ess kétségbe, barátnőm most 20 hetes és 1-2 napja érzi
nekem pont betöltött 16. héten... azóta már 5,5 hós
Én napra pontosan 20 hetes terhes voltam mikor megéreztem. Előtte sokat szugeráltam a babcit, hogy na mi lesz, csak egy pici mozgást...Aztán megtörtént, én voltam a világon a legboldogabb.Az utolsó 2 hónapban meg már akkorákat rúgott,hogy csak úgy ugrottam fel a székről,mások szerint nagyon vicces volt :)))
Ne aggódj,az nem tesz jót,lehet picit lusta :) Doki mondta volna ha gond van...
Amúgy az én babám is lusta volt,minden UHt végig aludt, doki se tudta felébreszteni,pedig próbálta :)))
Boldog babavárást :) Lassan 5 hós kislány anyukája
Szia!!
Napra pontosan ma vagyok 21. hetes és nem szoktam érezni mozgást, csak 3-4 naponta. Engem is idegesített, hogy nem érzek semmit, de azt mondják, hogy lehet, hogy lustább, mint az átlagos babák. Jövő héten kell menjek dokihoz, már nagyon várom, hogy nyugodjak meg, mert ahogy itt olvasom van akik már 17. hetesen érezték, és én 21 hetesen nem érzek nagy mozgást. Ne izgulj, biztos fog neked jelezni.
Szoktam beszélni hozzá, mindig kérem, hogy rúgjon meg egy kicsikét, de csak sunyít. Nagyon remélem, hogy nincs semmi baj, csak lusta és még picike, ahhoz, hogy érezzem.
Amúgy ha a súlynak köze van, akkor lehet, hogy azért nem érzem, mert én most 86 kg vagyok és még nem híztam egy dekát sem. Lehet, hogy aki ducibb, az később érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!