Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fog megmozdulni?

Mikor fog megmozdulni?

Figyelt kérdés
UH szerint 19+6 hetes kismama vagyok első babával, és már nagyon várom, hogy érezzem a babámat. Ez mostanában odáig fajult, ha csak rá gondolok, akkor heves szívdobogásom lesz, de nem az izgalom miatt, hanem az aggódás miatt, hogy nincs-e valami baj, és talán azért nem mozdul. Ti hogyan éltétek meg azt az időt, amíg először megmozdult a babátok és hány hetesen történt meg ez?
2010. febr. 11. 08:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, csak napok kérdése.

biztos sok válasz lesz, hogy ekkor v. akkor, de ne ess kétségbe, barátnőm most 20 hetes és 1-2 napja érzi

nekem pont betöltött 16. héten... azóta már 5,5 hós

2010. febr. 11. 08:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár bármikor megérezheted a babucidat! mindenkinél máskor jön el ez az idő van aki a 20. hét után érzi csak elöször ugyhogy nem vagy semmivel elkésve! csak figyeld öt türelmesen beszélj hozzá és hidd el nemsokára érezni fogod!! nincs semi baj ne aggodj!! boldog babavárást!!
2010. febr. 11. 08:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én napra pontosan 20 hetes terhes voltam mikor megéreztem. Előtte sokat szugeráltam a babcit, hogy na mi lesz, csak egy pici mozgást...Aztán megtörtént, én voltam a világon a legboldogabb.Az utolsó 2 hónapban meg már akkorákat rúgott,hogy csak úgy ugrottam fel a székről,mások szerint nagyon vicces volt :)))

Ne aggódj,az nem tesz jót,lehet picit lusta :) Doki mondta volna ha gond van...

Amúgy az én babám is lusta volt,minden UHt végig aludt, doki se tudta felébreszteni,pedig próbálta :)))

Boldog babavárást :) Lassan 5 hós kislány anyukája

2010. febr. 11. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
mondják, hogy függ attól is, mennyire vékony az anyuka. Nekem 1 hete sincs, hogy érzem, hogy ficánkol, tehát 17 hetesen éreztem először. (én 62 kg vagyok)
2010. febr. 11. 08:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez a súly kérdés mindig előkerül:) 172 centimhez 77 kg vagyok, nem híztam eddig semmit. Igyekszem nem stresszelni ezen, de...
2010. febr. 11. 09:05
 6/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
A 18 hetes kötelezőn mocorgott? Ha látszott az UH-n, de te nem érezted, akkor semmi gond, nálad egy kicsit tovább fog tartani, mire akkorákat rugdos, hogy megérezd.
2010. febr. 11. 09:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Minden uh-n mocorgott eddig, kicsit lusti, vagy legalábbis sosem csinálta azt amit "kellett volna".
2010. febr. 11. 09:34
 8/9 LN09 ***** válasza:
Én ikreket várok, nekem olyan 16. hét körül kezdtek mocorogni. Most a 19. hétben vagyok, és szinte mindennap érzem őket, van, hogy egész nap.
2010. febr. 11. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!!

Napra pontosan ma vagyok 21. hetes és nem szoktam érezni mozgást, csak 3-4 naponta. Engem is idegesített, hogy nem érzek semmit, de azt mondják, hogy lehet, hogy lustább, mint az átlagos babák. Jövő héten kell menjek dokihoz, már nagyon várom, hogy nyugodjak meg, mert ahogy itt olvasom van akik már 17. hetesen érezték, és én 21 hetesen nem érzek nagy mozgást. Ne izgulj, biztos fog neked jelezni.

Szoktam beszélni hozzá, mindig kérem, hogy rúgjon meg egy kicsikét, de csak sunyít. Nagyon remélem, hogy nincs semmi baj, csak lusta és még picike, ahhoz, hogy érezzem.

Amúgy ha a súlynak köze van, akkor lehet, hogy azért nem érzem, mert én most 86 kg vagyok és még nem híztam egy dekát sem. Lehet, hogy aki ducibb, az később érzi.

2010. febr. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!