Második terhességnél a baba általában mikor szokott megmozdulni, vagy legalábbis mikor lehet érezni azt a bizonyos csiklandos érzést?
szia!
Én már érzem néha,14 hetes vagyok 2.babával.
Én a 16. héten kezdtem egyértelműen érezni a második babámat.
Az elsőt a 18. hét körül...
első vagyok
Óriási a hasam,de már a kezdetektől.Jó hogy akkor a puffadástól,de szinte egyből elő kellett vennem a terhes rucikat.
Szia.
Bekukkantottam,mert engem is érdekeltek a válaszok,bár én még csak a 7. hétben járok.
Így mozgás ügyben nem tudok válaszolni,de hasméretben igen.
Első terhességemet a 8. hétben már szinte takargatnom kellett,volt akinek fel is tűnt,mert nagyon vékony lapos hasú voltam.
Most már a 7. héten olyan hasam van hogy észre lehet venni,talán azért nem annyira szembetűnő,mert maradt egy kis kötényhasam,és nem lehet eldönteni külső szemlélőnek,hogy ez most csak az + kis hízás vagy tényleg nő.
Mozgást elsőnél én 16 hetesen éreztem mg először,kíváncsi leszek. Már az is elég korainak számított.
Második vagyok
Igen, sokkal nagyobb a másodikkal, mint az elsővel! A hasfal izomzata nem olyan erős, mint szülések előtt, meg a méh tartó izomzata is lazább állítólag...
12 hetesen egyértelműen látszott, hogy terhes vagyok:-) Az elsővel úgy a 18. hét körül kezdett csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!