Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második terhességnél a baba...

Judit20 kérdése:

Második terhességnél a baba általában mikor szokott megmozdulni, vagy legalábbis mikor lehet érezni azt a bizonyos csiklandos érzést?

Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

előző

Nem volt nagyob a hasam, kb a félidőtől kezdett nyilvánvalóvbbá válni, mi a szitu, addig a saját, normális ruháimat hordtam

Mind a kettő nagy súllyal született

2011. jún. 15. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
1.babát 14 hetesen éreztem először, most a másodikat 9 hetesen. A pocakom nekem is sokkal nagyobb , mint az elsővel. Most vagyok 19 hetes és szinte akkora mint az elsővel a 30.hét körül.
2011. jún. 15. 13:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első babát 18 hetesen éreztem. A másodikat 15 hetesen, a harmadikat a 13. héten kezdtem érezni.

Most a harmadik babával a 17. hétben vagyok, de akkora a hasam, hogy többen 24-27 hetesnek néznek :)

Persze ha mondom nem hiszik el, vagy jön a, hogy akkor biztosan ikrek :)

2011. jún. 15. 13:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsónak velem is igy van hogy mindenki azt mondja:)
2011. jún. 15. 13:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindkét lányommal a 16. héten éreztem először. Másodikkal már aggódtam, mert mindenki bemesélte, hogy a 11-13. héten már éreznem kéne. Ezen a nődokim akkorát nevetett, elmondta, hogy a 15. héten is csak azok érezhetik, akik már 3-4 alkalommal voltak terhesek. Szóval nem kell aggódni, ha nem érzed előbb, mint az előző babát.
2011. jún. 16. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!