Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet az oka, hogy mikor...

Mi lehet az oka, hogy mikor egyedül vagyok rengeteget rugdos, forog, mozog a babám, amikor meg apa itthon van és végre szeretné már érezni a kisfiát nem hajlandó egy cseppet sem megmozdulni?

Figyelt kérdés
Pedig apuka már nagyon szeretné érezni.
2010. nov. 29. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
csak szimplán pech. :) várjatok türelemmel, neki is meg fogja mutatni magát.
2010. nov. 29. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Nah, az en Leanykam is egyfeszt ezt csinalja az Apujaval, pedig olyan ritkan talalkozunk :(

Kepzeld el, 2 es fel honap utan sikerult talalkozzunk, alig varta mar, hogy erezze rugkapalni, erre meg ugy hallgatott egesz nap mint a Kuka... Mocorog, forgolodik, ossze-vissza, de amint a kezet a pocimra teszi, semmi... Aztan valahogy a 3 nap alatt mig egyutt voltunk csak kicseleztuk, es sikerult neki megerezze :)

Probaljatok ki, hogy tegye oda a kezet akkor is, amikor nem erzed, hogy mozog. Pl fekudjetek le, nezzetek valami filmet, vagy csak fekudjetek, es a keze folyamatosan legyen a pocidon. Maradjatok igy legalabb egy oran keresztul. Hatha sikerul elkapni :)

Vagy megprobalhatod megbeszelni vele a dolgokat, de az en Leanykam azzert se mutatta magat :)

Nagyon huncutok tudnak am lenni mar odabent is :)

Boldog babavarast!

38+2 hetes kismama.

2010. nov. 29. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen, főleg, amikor a nagyon erős mozgást, rugásokat elkezdtem érezni és látni, ahogy külön életet él a hasam:) De amikor a férjem odapillantott, hiába várt sokat rá, semmi mozgás:) Ez egyszerűen csak véletlen. Majd lesz olyan is, hogy megmozdul, csak jól kell időzíteni.
2010. nov. 29. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Csibészek tudnak ám lenni. Nálunk is ezt csinálták az elején az ikrek. Aludtam minden du-án, de érezték, hogy jön apa nagyot rugdostak míg fel nem ébredtem, ahogy belépett apa csend. Utána mi próbálkoztunk felébreszteni őket, de szeretek apával "bújocskázni". De a 30 héten már javában rugdalták apát.
2010. nov. 29. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!