Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért olyan fontos napra...

Miért olyan fontos napra pontosan megjegyezni hogy mikor éreztük megmozdulni a babát?

Figyelt kérdés
én lehet hogy már éreztem de nem vagyok biztos benne, mert elég szeles vagyok, lehet csak az volt, de ha mégsem? honnan fogom tudni? és akkor rossz dátumot diktálok be? holnap leszek 18 hetes.
2010. febr. 14. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem annyira fontos :) Elvileg régen az uh előtt ebből is következtettek arra, hogy mikor fog a baba megszületni. Tőlem nem is azt kérdezték, hogy pontosan melyik napon mozdult meg, hanem melyik héten... Egyébként ez is nagyon relatív dolog, hiszen van, aki már a 14. héten érzi, a másik meg a 18.-on....
2010. febr. 14. 19:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én sem voltam biztos benne.mondtam a védőnőmnek,az beírta.aztán rá 5 napra biztosan éreztem,mondtam neki ,de nem irta át.más tőlem nem kérdezte.
2010. febr. 14. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Tőlem egyiknél sem kérdezte senki, semmi jelentősége nincs...
2010. febr. 14. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennek még az uh térhódítása előtt volt nagy jelentőssége. A baba megmozdulását a félidőnek tekintették, ebből is számoltak egy szülési időpontot. Szerintem azért kérdezik csak, mert rajtamaradt a kartonon a rublikája.
2010. febr. 14. 22:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem fontos.

Én a 20. hét után voltam benne biztos, a doki szerint ez normális, első babánál, főleg, ha nem a hátsó falon tapadt.

Boldog babvárást!

2010. febr. 14. 22:52
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.. kicsit el vagyok kettyenve. és ma vagyok a 18.hétben és még nem éreztem biztosra, szerintem a levegöt érzem magamban mozogni amit a Gravida okoz..

mi lesz ha a 20. hétig sem érzem meg?

2010. febr. 15. 10:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, én is a 18. héten vagyok. Tőlem folyton kérdezgetik a rokonok ismerősök, de én sem tudom, hogy éreztem-e eddig vagy nem.

Védőnő eddig még nem kérdezte, és azt sem mondta, hogy jegyezzem meg mikor érzem először.

A Mamán szerint akkor vagyok félidős, nos mivel tudom mikor lettem terhes, így nem hiszem, hogy releváns lenne.

2010. febr. 15. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség ez a félidős dolog. 17 hetesen kezdtem el érezgetni vmit, 18 hetesen már biztos voltam benne és 41 hetesen zselével kellett indítani a szülést, mert még teljesen zárt volt a méhszájam.
2010. febr. 15. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!