Pajzsmirigy alulműködő kismamik hogy vagytok rendesen fejlődik a babátok mert ma aztolvastam hogy magzati retardáláshoz vezet az alulműködés mekkora a babátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 12:49
11/12 anonim válasza:
24 hetes
Válaszolt a dokim, hagyjam az adagot, ne változtassak rajta, és 6 hét múlva meglátjuk, lehet, hogy csak bepipult a pm-em, és vissza fog állni. A baba nincs veszélyben. Úgyhogy megnyugodtam. :)
Én úgy tudom, hogy lehet szoptatás alatt szedni, nincs belőle gond. Egyedül a túlműködésnél van valami gyógyszer, amit terhesség és szoptatás alatt le szoktak cserélni másikra, de ez ránk nem vonatkozik.
Jó egészséget minden Mamának és Babának! :)
12/12 L1981 válasza:
a legjobb, ha havonta nézeted, gyakrabban sajnos nem is csinálják, a számítógépes rendszer letilt...azért ha gond van ez kedves dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!