Pajzsmirigy alulműködő kismamik hogy vagytok rendesen fejlődik a babátok mert ma aztolvastam hogy magzati retardáláshoz vezet az alulműködés mekkora a babátok?
A baba, hála Istennek rendben van, a dokim szerint megfelel a korának.
De ma lett kész a TSH eredményem, és eddig 0,1 volt, szuper T4-gyel, most meg a 6,7 a TSH, és a T4 épp hogy csak 10... Úgyhogy nálam most az utóbbi 6 hétben újra alulműködés van, ma fel is veszem a kapcsolatot a dokimmal, mert nagyon megijedtem. :(
Volt már egy vetélésem az alulműködés emiatt, és most félek... Bár azt mondják, a 16. héttől a baba termeli magának a pm hormonokat, tehát vele nem lesz baj...
Az én babámnak a 24. héten csak a BPD-t tudták lemérni, mert úgy ficánkolt, hogy mást nem lehetett. Az 61 mm lett.
A te redményeid is jók, a dokira hallgass, ne a táblázatra!!! Egyénileg fejlődnek ilyenkor már, a táblázat csak a 12. hétig pontos, utána nem.
24 hetes km
Nekem göb vagy ilyesmi nincs a pm-emen.
A TSH-t 6 hetente nézzük.
Nemrég kezdtem el jódot szedni, 150-eset.
A Letroxból eddig a 100-t szedtem, de valószínű most ugrik 200 körülire... :(
Csak a babával legyen minden rendben, más nem érdekel!!! Őt nagyon féltem. Ez a mai eredmény fejbevágott...
Kitartás, Lányok, szörnyű, hogy ilyen sokan küzdünk ezzel a bajjal...!
Megint én, a 24 hetes.
Még nem tudjuk a nemét, mert vagy odalóg a köldökzsinór és takar mindent, vagy annyira ficánkol, hogy képtelenség bármit is megnézni, lemérni rajta. :) Úgy látszik, nem akarja elárulni. Azt mondták, talán majd a 31. héten az UH-on kiderül, mert akkorra már kevesebb helyük van mozogni, és talán engedi, hogy betekintsünk a lábak közé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!