Megteheti ezt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
22 éves vagyok és 5 hónapos terhes.Nemrég derült ki,mert eddig volt mensesem.Már nem lehet elvetetni,de az anyám mindenárom megakar szabadulni tőle,mert szégyent hoztam rájuk,meg őt azt érdekli,hogy mit mondd a falu!!Ezért elakarja intéztetni,h most 5 hónaposan indítsák be a szülést,hamis okokra alapozva.Lehetséges ez??2010. febr. 10. 12:22
31/37 anonim válasza:
Bocsi..előzö vagyok!Én 12.-én töltöm a 23-at és 7 hetes terhes vagyok!Nálunk mindenki örült neki.Oké,apum kicsit aggódott az anyagiak miatt,de elmagyaráztam neki hogy sosem leszek gazdag stb és emiatt nem veszem el magamtól a boldogságot.És megértette.Azóta nagyon örül és még az is lehet hogy épp a születésnapján szülök:)
32/37 anonim válasza:
Joghallgatóként tudnod kellene, hogy a te tested felett csak te rendelkezel. Senki más, anyukád sem.
33/37 anonim válasza:
Mi a helyzet nálatok? Sikerült már anyukádat kicsit jobb belátásra bírni? Apukáddal nem tudnál szövetkezni, hogy segítsen anyukádat megpuhítani?
Nagyon drukkolok és boldog babavárást kívánok!
34/37 anonim válasza:
Mit foglalkozol anyáddal?Mi köze van hozzá,azon kívül,hogy közlöd vele,hogy mi a helyzet?Semmi!Én nemis értem ezt az egészet,elvileg felnőtt nő vagy,valószínűleg ha nemis anyagilag,de érzelmileg nagyon függhetsz tőle,ha ennyire "adsz" a szavára....nem bántani akarlak,csak nekem fura ez az egész....nem a középkorban élünk,hogy lefogjanak és akaratod ellenére elvegyék a babádat,ami mellesleg teljesen lehetetlen is lenne....mivel minden rendben van a terhességeddel,abortuszt meg 12.hétig végeznek...Ne parázzál,hanem álljatok a pároddal a sarkatokra és kezdjétek el a közös életeteket,anyád meg csináljon a problémájával azt ,amit akar.....már nem anyu kislánya vagy,igaz?
35/37 anonim válasza:
Meg fog békülni, kiváltképp, ha szépen halad majd az idő, dudorodik a pocakod, és boldognak lát, addig pedig légy erős :).
Ha boldog vagy, még a falusiak sem szólnak meg, sőt, gratulálni fognak, ezt neki is meg kell majd értenie, és rá fog jönni, milyen bulis fiatal nagymamának lenni.
36/37 anonim válasza:
Megszülted a babád? Mi van veletek?
37/37 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi vagyok hogy alakultak a dolgok!!! Ugye minden rendben és a baba elvarázsolta a nagymamát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!