Megteheti ezt? (bővebben lent)
Nem, szerintem ilyet nem tehet. Mivel te már nagykorú vagy, így az anyukád elképzelése vajmi keveset ér ilyen ügyben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, remélem megváltozik a véleménye! Próbálj vele leülni és megbeszélni, hogy a mai világban már nagyon sok "lányanya" van, nem kell ahhoz házasságban élni. Mi sem házasodtunk össze, együtt élünk a párommal már 6 éve, tervezett babánk volt. A gyerek apjával együtt vagy egyébként? Vagy emiatt bukott így ki?
Szívből kívánom neked a legjobbakat!
Anyukád beteg!!!!!
Ilyet nem lehet csinálni!
Eszméletlen!
Boztos h nehéz a helyzeted most de ezt jelentened kellenne a védőnőnél majd ő tudja mi a teendő!
22 éves vagy!!!
Hohó,már hogy tehetné meg.22 éves vagy gondolom nem vagy a gyámsága alá helyezve,de ha még lennél akkor is jogodban állna megszülni.Magyarországon nem sterilizálják még a szellemi fogyatékosokat sem,így azok is szülhetnek.
Akkor indítanák be a szülést,ha a terhesség kihordása a te életed veszélyeztetné,vagy a baba nem egészséges,súlyos fogyatékosággal,vagy élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége lenne.És bizony még ezekben az esetekben is kell a te beleegyezésed!!!!!
Próbálj meg beszélni anyuval,remélhetőleg lehiggad,és megoldjátok.De ha te sem akarod a babát,akkor vedd fel a kapcsolatot olyan szervezettel ahol megszülheted,és rögtön örökbe adhatod.Nagyon sok szerető szülő vár rá.
Azt hiszem ez a Bölcső alapítvány.
jó messzi nőgyógyászhoz menj el akit biztos nem ismer az anyukád!
Engem amikor anyukám velem terhes volt az apai nagyanyám lefizette a dokit hogy mondja anyukámnak fogyatékos vagyok vetessen el. Anyukám érezte hogy valami nem stimmel igy elment másik nődokihoz. még jó....
azóta már nem él a vén sárkány de nem bánom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!