Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megteheti ezt? (bővebben lent)

Megteheti ezt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és 5 hónapos terhes.Nemrég derült ki,mert eddig volt mensesem.Már nem lehet elvetetni,de az anyám mindenárom megakar szabadulni tőle,mert szégyent hoztam rájuk,meg őt azt érdekli,hogy mit mondd a falu!!Ezért elakarja intéztetni,h most 5 hónaposan indítsák be a szülést,hamis okokra alapozva.Lehetséges ez??
2010. febr. 10. 12:22
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy lehetséges. Szerintem nagyobb szégyen lenne az, ha kiderülne, mivel próbálkozik anyukád. Egyébként sem az ö babája.. mégis megölné?
2010. febr. 10. 12:24
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem! Főleg ha nem egyezel bele, de ha te is ezt akarnád, akkor sem hiszem hogy ezt megtehetnétek! Nincs doki aki ezt bevállalná, hiszen ez már bűncselekmény. 5 hónaposan már magzat, akinek jogai vannak
2010. febr. 10. 12:25
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálhat ilyet senki sem veled, se anyukád, se a doki, se az állam...senki!!! Ne izgulj, ezt csak hirtelen felindulásból mondta.
2010. febr. 10. 12:26
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
ez nem semmi!!!!Amúgy nem teheti meg mert csak 18 éves korodig vetetheted el a babát a harmadik hónap után,de az ötödik hónap már akkor is semmi féle képpen nem!!!Te szeretnéd ezt a babát???22 évesen dönts egyedűl,a baba apukája hogy áll a dolgokhoz?
2010. febr. 10. 12:27
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
ne haragudj de 22 evesen ne az anyad dontson a fejed felett!! nem te vagy az elso es nem is az utolso aki leany fejjel szul gyereket,tisztaban van az anyad vele hogy mit akar ellened es a meg meg nem szulettett unokaja ellen elkovetni?????????hat bocsi de nem normalis!!!!!!! nem 15 eves vagy es ha meg annyi is lennel hogy jon o ahhoz hogy ilyen dontest hozzon,neki a falu szaja elobbre valo mint a sajat gyereke,hat en nem lennek buszke az ilyen anyara!!!! nekem is van egy 17 eves lanyom de imadnam az unokamat meg ha ilyen fiatalon is hozna a vilagra es amiben csak tudnak segitenem!!!!nyugodtan mutasd ezt meg az anyadnak...szerintem lenne min elgondolkoznia
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem ilyet nem tehet. Mivel te már nagykorú vagy, így az anyukád elképzelése vajmi keveset ér ilyen ügyben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, remélem megváltozik a véleménye! Próbálj vele leülni és megbeszélni, hogy a mai világban már nagyon sok "lányanya" van, nem kell ahhoz házasságban élni. Mi sem házasodtunk össze, együtt élünk a párommal már 6 éve, tervezett babánk volt. A gyerek apjával együtt vagy egyébként? Vagy emiatt bukott így ki?

Szívből kívánom neked a legjobbakat!

7/37 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád beteg!!!!!

Ilyet nem lehet csinálni!

Eszméletlen!

Boztos h nehéz a helyzeted most de ezt jelentened kellenne a védőnőnél majd ő tudja mi a teendő!

22 éves vagy!!!

2010. febr. 10. 12:29
 8/37 anonim ***** válasza:
100%

Hohó,már hogy tehetné meg.22 éves vagy gondolom nem vagy a gyámsága alá helyezve,de ha még lennél akkor is jogodban állna megszülni.Magyarországon nem sterilizálják még a szellemi fogyatékosokat sem,így azok is szülhetnek.

Akkor indítanák be a szülést,ha a terhesség kihordása a te életed veszélyeztetné,vagy a baba nem egészséges,súlyos fogyatékosággal,vagy élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenessége lenne.És bizony még ezekben az esetekben is kell a te beleegyezésed!!!!!

Próbálj meg beszélni anyuval,remélhetőleg lehiggad,és megoldjátok.De ha te sem akarod a babát,akkor vedd fel a kapcsolatot olyan szervezettel ahol megszülheted,és rögtön örökbe adhatod.Nagyon sok szerető szülő vár rá.

Azt hiszem ez a Bölcső alapítvány.

2010. febr. 10. 12:32
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem irigyellek. Vigyázz magatokra nagyon.
2010. febr. 10. 12:32
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

jó messzi nőgyógyászhoz menj el akit biztos nem ismer az anyukád!

Engem amikor anyukám velem terhes volt az apai nagyanyám lefizette a dokit hogy mondja anyukámnak fogyatékos vagyok vetessen el. Anyukám érezte hogy valami nem stimmel igy elment másik nődokihoz. még jó....

azóta már nem él a vén sárkány de nem bánom...

2010. febr. 10. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!