Ha 100%ra biztos hogy ki az apja a születendő gyereknek, akkor az apa megteheti e azt hogy nem adja neki a vezetéknevét, még ha az anya azt akarja is minden áron?
Te az apa vagy, ugye? Már kérdezted ezt ma.
Ha nem irod alá az apaságit, akkor utólag szerintem (mikor rádbizonyitotta a DNS, hogy te vagy az apa), nem hinném, hogy megváltoztatják a gyerek vezetéknevét. De ez nem biztos...
Nem tudom miért kell ezen a férfiaknak lovagolni, hogy nem adják a nevüket a gyereküknek! Ettől ő jobban fogja magát érezni? Nem az anyával tol ki, hanem a saját gyerekével, még ha ő nem is akarta. Ha aláírja az apaságit, akkor sem köteles a nevére venni a babát. Nekem is folyton ezt hangoztatta a baba apja, akinek szintén nem kell a saját gyereke, de engem már ez nem érdekel ha nem veszi a nevére, akkor nem. Inkább fizet egy olyan gyerek után aki még a nevét sem viseli? Sok buta ember van...
36 hetes kismama
Kívánom hogy ez a névmizéria legyen az életedben a legnagyobb gond:)
Én sem nagyon értem hogy miért a gyerekkel "cseszel" ki, ő nem tehet semmiről, nagyon megalázónak fogja érezni hogy a szülei nem is akarták, az apja még a nevét sem akarta neki adni, ez egy kamasz-gyereket nagyon-nagyon fog bántani. Inkább legyél büszke a gyerekedre, próbálj meg minél szorosabb viszonyt kialakítani vele, sosem tudhatod mit hoz a jövő. lehet hogy soha többé nem lesz gyereked. A felnőttek vitája itt most mellékes kell hogy legyen!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!