Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megteheti ezt? (bővebben lent)

Megteheti ezt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és 5 hónapos terhes.Nemrég derült ki,mert eddig volt mensesem.Már nem lehet elvetetni,de az anyám mindenárom megakar szabadulni tőle,mert szégyent hoztam rájuk,meg őt azt érdekli,hogy mit mondd a falu!!Ezért elakarja intéztetni,h most 5 hónaposan indítsák be a szülést,hamis okokra alapozva.Lehetséges ez??
2010. febr. 10. 12:22
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem teheti meg.Önálló felnőtt ember vagy, nem óvodás, akinek meg kell mondani, hogy mit csináljon. Én a helyedben összepakolnék, és keresnék egy albérletet, már bocs!Ez a feszült légkör, a tudat, hogy a saját anyukád akarja tőled elvenni a gyermekedet, nagyon rossz hatással lehet rád és a babára. Állandóan csak idegeskednél, és a pici is megérzi ezt ennyi idősen.Az, hogy mit gondol a falu, kit érdekel????Amiatt ne aggódj, hogy még suliba jársz.Nálunk is a főiskolán 10 évfolyamtársam lett terhes az utolsó két évben, és egy kivételével mind lediplomázott.Sőt!A tanárok majdnem elolvadtak, amikor nagy pocakkal mentek vizsgázni.Ne felejtsd el, hogy ha Te nem állsz ki magadért, akkor ki fog? És a párod is akarja, kérd meg, hogy erősítsen lelkileg.
2010. febr. 10. 13:52
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
ahogy a szavaidbol kivttem anyukad hasonlo cipoben jart anno,talan az o sajat erzelmeit akarja radvetiteni....draga,ne hagy magad,,drasztikusan ha szepen nem megy..azok csak szavak,nem olyan konnyen lesz az ember ongyilkos:)megkerdeznem hogy tenyleg szeret e az anyad teged!!! szegyelheti magat hogy ilyen amit rad akart kenyszeriteni egyaltalan az eszebe jutott..mond meg neki en uzenem hogy a monika showban lenne a helye..erzelmileg nincs rendben nala valami
2010. febr. 10. 14:03
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnétek ezt a picit, hát ne érdekeljen mit mond, tartsd meg. Én is 22 éves vagyok, szintén joghallgató, másfél éves a kislányom. Nekem nem lehet többet babám, 2 évvel ezelött a doki közölte, vagy most lesz gyerekem vagy soha. Én a baba mellett döntöttem, mert gyerek nélkül mit ér az élet? Párom mikor megfogant a pici elhagyott. Azota van férjem, aki gondoskodik a babárol, az egyetemet meg levelezőn folytatom. Te hova jársz?

Szóval tarts ki, meg lehet oldani mindet ha nagyon akarod!

2010. febr. 10. 14:19
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne is foglalkozz vele.

Senki nem ad neked gyógyszert, sem bármilyen kezelést, amíg terhes vagy, tehát észrevennéd, ha valaki "mellesleg" bekötne egy infúziót, vagy a szádba tömne egy marék gyógyszert, hogy ezt nyeld le szépen...

Úgyhogy elég nehéz lenne kivitelezni, amit anyukád szeretne. Csak feltűnne neked...

Nyugodj meg, ne is foglalkozz anyukáddal. Széles ívben le van...

2010. febr. 10. 14:52
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Anyikád nem komplett,ne hagyd tönkretenni az életed!Én vetettem el 5 hónapos babát,igaz nagyon beteg volt genetikailag,testileg lelkileg borzalmas az egész!Költözz minél messzebbre Anyádtól.32/L
2010. febr. 10. 15:05
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha ez megnyugtat: 19 évesen leérettsgiztem, elkezdtem dolgozni. Rá fél évre kiderült, hogy terhes vagyok. Akkor a párommal már 5 éve eggyütt voltunk. Eszembe sem jutott,hogy megkérdezzem anyuék véleményét,hogy marad vagy sem a baba. Csak bejelentettem,hogy unokájuk lesz. Ha a párod is szeretné, akkor nehogy anyukádra figyelj. Ő csak az anyád, aki megszült, de nem várhatja el, hogy te ne szülj babát. Ajánlom, hogy nézd meg a www.youtube.com oldalon a néma sikoly filmet(vagyis anyudnak kéne látni)<-abortuszos film. Tegnap beszéltem a védőnővel és 12 hétig lehet elvetetni csak "úgy" és 16 hétig, ha valamilyen baja van, de akkor van,hogy meg kell szülnöd és úgy veszik el. Szerintem nincs annyi pénzetek, hogy titokban lefizessetek egy orvost. Szerintem ilyet nem csinál meg egyik sem 1-2 millióért. Ha választanom kéne...a baba és a párom. Gondolj bele, anyudék egyszer meghalnak, de akkor is ott lesz neked a gyerkőcöd és a párod, de ha ezekről lemondasz? Én 24 éves lettem ebben a hónapban és 14 hetes terhes vagyok. SENKI kedvéért nem mondanék le róla. Mit szólna a falu? Az egyik ismerősöm 23 éves és 1,5 év eltéréssel van 2 fia. Semmit nem szólnak csak ha apa nélkül, 15 évesen szülsz, esetleg akkor. Én Csákváron lakom ez egy nagy község, de itt ha kiderül, akkor mindenki csak kérdez, hogy mi van, hogy vagyok? Anyukád csak feltupírozza. Mondd el anyukádnak, hogy történik egy abortusz, bár nálad ha lehetne már szerintem szüléssel lenne. Kibökik a magzatburkot, kiszívják a vizet, utána a vákumcsővel darabokra tépik a babát, aki egyébként próbál menekülni és miután minden darabja kinnt van, benyúlnak szétroppantani a fejét,mert az a csövön nem fér ki és utána azt is kiszívják. Nos, anyudnak azt üzenem, hogy ezt csinálja meg saját magával és ha tetszik neki, utána javasolja neked. Az a pici érez, fáj neki, én sírtam,amikor a néma sikolyt néztem. 10 perces nézd meg.
2010. febr. 10. 15:07
 27/37 anonim ***** válasza:
Ne haragudj megkérdezhetem hogy téged hány évesen szült az anyád?Mert sztem a 22 év pont jo mert ha 12 vagy 16 lennél rendben aláírom de menjen má a pics@ba hülye kqrva milyen jogon szól ő bele az életetekbe gondolom nem jártok a nyakára egy kiló kenyérért!Hu basszus ez annyira felbaszta az agyam!Én is 5 hónapos vagyok ha valaki ilyet ajánlana elküldeném a francba!
2010. febr. 10. 16:31
 28/37 A kérdező kommentje:
Anyum engem 26 évesen szült és ezért ő azt gondolja,h csak ez lehet az ideális,se hamarabb se később.Meg ő még nem készült föl a nagymamaságra,legalább is csak ezt szajkózza,és ezért nem akarja engedni.
2010. febr. 10. 16:57
 29/37 anonim ***** válasza:

ugyan mar! felnott ember vagy 22 evesen! hogy szolhat egyaltalan bele? talan neki kellene eltartania?

a falu mit szol? kit erdekel?!

sok sok kitartast es ne engedd magad felhuzni, koncentralj a pici babadra, neki RAD van szuksege es az apukajara es nem a nagymamara!

es legyel boldog kismama, mert akkor boldog a babad is!

2010. febr. 10. 17:32
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom...milyen erölcsel rendelkezik az édes anyád?Már bocsi,de ha még nem is őszintén de laglább úgy tenne mintha örülne.Egyébként nyugi,mert tuti nem tesznek semmit,azért mert ő ezt szeretné.Ugyanis felnött nő vagy,ráadásul rég betöltötted a 18-at.Értelmes,döntö képes állampolgár vagy és anyukád csak azért mert ő az anyukád és hogy ő mit szeretne,nem fogják hamarabb beindítani a szülést.Ha ilyen kéréssel fordul a kórházhoz még jól el is zavarják meg kiröhögik.Ne függj töle,te döntsd el hogy mit szeretnél!De én tuti ott hagynám a fenébe ha erre képes!
2010. febr. 10. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!