Megteheti ezt? (bővebben lent)
Ha szeretnétek ezt a picit, hát ne érdekeljen mit mond, tartsd meg. Én is 22 éves vagyok, szintén joghallgató, másfél éves a kislányom. Nekem nem lehet többet babám, 2 évvel ezelött a doki közölte, vagy most lesz gyerekem vagy soha. Én a baba mellett döntöttem, mert gyerek nélkül mit ér az élet? Párom mikor megfogant a pici elhagyott. Azota van férjem, aki gondoskodik a babárol, az egyetemet meg levelezőn folytatom. Te hova jársz?
Szóval tarts ki, meg lehet oldani mindet ha nagyon akarod!
Ne is foglalkozz vele.
Senki nem ad neked gyógyszert, sem bármilyen kezelést, amíg terhes vagy, tehát észrevennéd, ha valaki "mellesleg" bekötne egy infúziót, vagy a szádba tömne egy marék gyógyszert, hogy ezt nyeld le szépen...
Úgyhogy elég nehéz lenne kivitelezni, amit anyukád szeretne. Csak feltűnne neked...
Nyugodj meg, ne is foglalkozz anyukáddal. Széles ívben le van...
ugyan mar! felnott ember vagy 22 evesen! hogy szolhat egyaltalan bele? talan neki kellene eltartania?
a falu mit szol? kit erdekel?!
sok sok kitartast es ne engedd magad felhuzni, koncentralj a pici babadra, neki RAD van szuksege es az apukajara es nem a nagymamara!
es legyel boldog kismama, mert akkor boldog a babad is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!