Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon elkeseredett 13 hetes...

Zsömike89 kérdése:

Nagyon elkeseredett 13 hetes kismama vagyok. Csináltattam kombinált tesztet + Uh-ot. A vérvételi eredmény nem lett jó a PApp-a szint kicsivel alacsonyabb lett. Szerintetek ez nagy baj? Ezek voltak az Uh papíron.

Figyelt kérdés

1, Élő magzat

2, Fhr szivecskéje 164/ütés/perc,

3, CRL 70, 0 mm

4, NT ( tarkóredő 2,30 mm 4, IT ( ezt nem tudom mi ez) jelen van 2, 0 mm

5, Placenta a mellső falon

6, magzatvíz normál

7, köldökzsinór 3 ér.

Kromoszóma marketek. Orrcsont jelent van.

Magzati anatómia Koponya/ agy normál.

Has: Normál.

Gyomor:látható.

Húgyhólyag: Látható.

Kezek mindkettő látható. Talp: Mindkettő látható.

Papp-a szint PAPP-A 0,256 enyém meg 0,296 MoM. Szabad B-HCG: 54,33 enyém 1,155 MoM...

El kell mennem majd magzatvíz vételre. Nagyon félek.6 hét múlva lesz az eredmény. Nagyon sok dokival beszéltem... sokan mondják meg mindenhol írják,hogy ha a babának már jelen van az orrcsontja meg a tarkóredő rendben van akkor az egy jó jel... erre tegnap hívtam egy idegen dokit azt meg mondjak,hogy ezek az értékek nem jelentenek semmit sem... Nah hát elkeseredtem... Szerintetek nagy baj lehet? :( 1:229 re jött ki az eredményem... 0,4 % hogy down baba.... 25 éves vagyok

2015. febr. 5. 09:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon köszönöm hogy ezt ideírtad, 0.241 a Papp-A, 1.386 a hcg. Iszonyatosan izgulok mi lesz ebből. Downra 1:132. Ma voltam Niftyn. Szúrást akkor csinálunk, ha az is pozitív lesz.
2020. szept. 3. 17:30
 32/38 anonim ***** válasza:
Végül milyen vizsgálatokat csináltatok meg?
2020. szept. 3. 17:38
 33/38 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem a magzatvizvétel lett. 2 hetet pihentem és jól voltam. Az a 6 hét katasztrófális volt,de megérte!! Itt fekszik mellettem és már 5 éves nagylány 😊 Neki van egy kishuga ő 20 hónapos kislány. Vele ugyan így jártam viszont vele már felmentünk Pestre a Istenhegyibe... Ott leültettek, h baj van 1.72 down szindróma... hogy beteg.... Ott mondták, hogy menjek következő nap méhlepény biopsziara... Mondom tuti nem, sokkal nagyobb a vetélés esélye,mivel sajnos 2 lány között egy fiú elvesztettem ☹️ így maradt a Nifty.. 7 napot mondtak, hogy készen lesz 6 nap hívtak, hogy egészséges kislány, ő is 🙂 ő 4030 grammal és 51 cm született 😊 és neki viszont a tarkóredő is nagyobb volt mint az átlag mégis miért, mert akkor nagybaba volt 🙂egyébként nálam a súly is bezavar a kombinált tesznél meg valahogy a vérem se az igazi. Ha lenne következő gyermek akkor csak Nifty teszt lenne. 🙂 Kitartás 🥰. Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! Nagyon drukkolok 🙏 :)
2020. szept. 4. 04:13
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Annyira jó, hogy még itt vagy és minden ilyen szuperül alakult végül! :) Írni fogok, ha megvan az eredmény :)
2020. szept. 4. 15:07
 35/38 anonim ***** válasza:

Természetesen a 2 csoda kislányra értem ♥️

Mi is az Istenhegyibe mentünk az első ijedtsegünk után, megnézettem még egyszer az ultrahangon, hogy tuti minden rendben van e. Ott javasolták a Niftyt a magas kockázat ellenére, mivel az ultrahang negatív lett. Sajnos két és fél hónapot beteg voltam a fogamzás előtt, talán ez is okozhatta a rossz labor eredményt. Legkorábban következő pénteken várható, hogy hívnak, biztosan teljesen használhatatlan leszek addig.. Első terhesség, két évet vártunk, hogy egyáltalán megfoganjon, pedig még fogjuk rá fiatalok vagyunk, 30 közelében.

2020. szept. 4. 17:31
 36/38 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon drukkolok 🙏 🙏 szerintem nincs semmi baj ;) ha lenne ultrahangon is látszódna szerintem 😊😊 uh-s doki nem mondta, hogy kislány vagy kisfiú? 🙂 Bocsi, hogy kíváncsi vagyok 🙂 ugye ha kértétek Niftyn is megnézik 😊 fel a fejjel minden rendben lesz / van 🙂🙏
2020. szept. 5. 19:24
 37/38 anonim ***** válasza:

A Nifty negatív lett és azt is megtudtuk, hogy fiú:)

Sajnos ennek ellenére az alacsony hormonszint miatt van aggódni valónk, mert veszélyeztetettebb vagyok toxémiára pl, és egy hete elég erős has/derékfájdalmaim vannak, aminek nem találják az okát, szóval mindig van izgulni való..

2020. szept. 18. 10:01
 38/38 A kérdező kommentje:
Szia. Igaz, hogy nem most beszéltünk. Mi lett veletek? :) hogy vagytok? :)
2021. febr. 8. 11:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!