Szolnoki szülészetről vélemények? és ha valaki ismeri dr Emődi Sándort róla is szívesen hallanék.
Én 2011-ben szültem ott az első lányom. Másodikkal inkább Pestre jöttem.
Volt "szerencsém" végig kísérni 9 hónap alatt ennek az embernek a pályafutását. Igaz, volt fogadott orvosom (dr. Úri-Szabó), de ez a doki az SZTK-s látogatásaim alkalmával (amikor a védőnőhöz mentem) úton-útfélen belém kötött, felülbírálta a saját orvosom, stb.
Szülés előtt 1 hete már bent voltam. A három szobatársamból kettőnek fogadott orvosa volt. Az egyiknek el is késett a szüléséről úgy, hogy mindvégig a kórházban tartózkodott. Számtalanszor hívták, hogy jöjjön, de ő elment ide-oda, ráadásul még ebédelni is.
Végül az ügyeletes orvos hozta világra a szobatársam kisfiát sürgősségi császárral. Hiába indult be a szülés és ment minden a maga módján, vártak a dokira, hogy jöjjön.. aztán komplikáció lett és végül már az ügyeletes orvost hívták segítségül.
A poén az egészben az volt, hogy én is császárral szültem, így a gyermekágy osztályon is együtt feküdtünk, egy szobában az anyukával és bejött hozzá utolsó nap, amikor már pakoltunk mind a ketten össze, hogy a hálapénzt adja neki oda.
Elég kulturáltan küldte el az anyuka Emődit melegebb éghajlatra.
Én sokszor tapasztaltam azt, hogy úgy beszél a kismamákkal, mint a kutyákkal. Semmibe vesz mindent.
Én nem mennék hozzá, még akkor sem, ha ő lenne az egyetlen orvos Szolnokon.
A második gyerekemet is inkább Pesten szültem. Szerettem volna Úri-Szabónál szülni, de akkor a szolnoki kórházba kellett volna befeküdnöm, ami nálam kivitelezhetetlen. Főleg, hogy 2011-ben elcserélték a lányomat egy másik gyerekkel a zárójelentésben ..
A többiről meg inkább már nem is mesélek!
Tudom, hogy régi kérdés, de hátha segíthetek a válaszommal valakinek. Teljes mértékben az ellenkezőjét tapasztaltam Emődivel kapcsolatban, mint az utolsó előtti.
Magánrendelésre kértem időpontot, miután az első 13 hetes magzatom elveszítettem (missed ab.) és másodjára is pozitív lett a terhességi tesztem. Sajnos nem jutottam el az első megbeszélt időpontra sem, mert a második magzatomat is elveszítettem 7 hetesen spontán, ami miatt a kórházba be kellett feküdnöm több, mint egy hétre. A kórházban úgy keresett meg és foglalkozott velem, hogy előtte csak egyszer találkoztunk, amikor a kórházban megállapította a terhességet (egy fillért sem fogadott el). Nagyon pozitívan állt hozzám. Később megbeszéltem vele egy újabb időpontot a magánrendelésére, hogy elkezdjük a kivizsgálásokat, hogy miért történhettek meg a vetélések. Nagyon sok vizsgálatot elvégzett (főleg rajtam, de a Férjem is kapott beutalót vizsgálatra), a legtöbb vizsgálatot a kórházban végezte (teljesen ingyen). Néhány hónapon belül ismét terhes lettem, az első pillanattól kezdve mindent megtett, hogy ez a terhességem megmaradjon, és ma már 39+3hetes kismama vagyok. Terhesgondozásra végig a magánrendelésére jártam, alapból 7.000 Ft-ot kért, de ha ultrahangot is kértünk, akkor 14.000 Ft volt egy vizsgálat. Mindig nagyon alaposan megvizsgált, nem kapkodta el, kb 30-40 perc volt egy alkalom, amiből kb 20 perc az uh. Folyamatosan meg voltam vele elégedve, a stílusa nem vicces vagy nyájas, de velem soha nem volt bunkó, szerintem hatalmas figura, kicsit olyan, mint dr. House. Lelkiismeretes és alapos orvos, szakmai tudását talán az is mutatja, hogy vörös diplomával végzett az egyetemen, emellett nem pénzhajhász, ami manapság ritka. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!