Péterffy kórházról vki valamit tud mondani? Tapasztalatok a szülészetről, pozitiv negativ vélemények az ott töltött napokról? Vki októberbe fog ott szülni?
Szia! Én tavaly júnisban szültem ott.
Nem volt fogadott orvosom,így az ügyeletes vezette le a szülést.De ettől függetlenül teljesen normálisan viselkedtek velem.
Igaz,egyszer nem kaptam vacsorát,mert pont akkor aludtam el és ezért nem hagyták ott.
De semmilyen más negatívot nem tudok mondani.
A szülőszoba tiszta,"barátságos"volt.
Remélem neked is ez lesz a véleményed.
Könnyű szülést kívánok!
Üdv:egy 11 hós tündéri kislány anyukája
Szia! Én is a Péterffyben szültem tavaly augusztusban.
Igaz volt fogadott orvosom,akivel teljes mértékben megvoltam elégedve a terhesgondozás során is, pedig nem voltam problémamentes kismama.Mind emberileg, mind szakmailag a legjobbat tudom róla mondani.
Az osztály dolgozói is nagyon kedvesek,segítőkészek.
Van alapítványi szoba is,amihez fürdő,WC,mikro,TV,hűtő is tartozik. Sajnos a nem alapítványi szobákhoz nem tartozik fürdő,így ki kell menni a folyosó végére. Császármetszés után elöször azért nem biztos,hogy rögtön könnyű lett volna kimenni az illemhelységre.
Talán negatívumként ezt az egy dolgot tudnám megemlíteni.
Mindennel maximálisan megvoltam elégedve.Csak ajánlani tudom,ezt a kórházat.Ebben a kórházban szeretném megszülni a második babánkat is.
Boldog babavárást! Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!