Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hatvani szülészetről véleménye...

Hatvani szülészetről vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Hatvan környékére,úgyhogy most területileg a hatvani kórházhoz tartozom.Viszont elég sok rosszat hallottam az ottani terhesgondozásról,szülészetről. Jól jönne még pár vélemény.

2014. okt. 30. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mi Hatvanban éltünk, amikor terhes voltam a kisfiammal, viszont semmi pénzért nem szültem volna ott. Bár oda jártam ultrahangra meg vérvételre, az utóbbival semmi gond nem volt, az ultrahangon viszont mindig azt mondták, sokkal kisebb a fiam, mint amilyen méretek a megfelelők, Gyöngyösön pedig mindent rendben találtak. Pár hetes volt a Picim, maikor elhúzódó sárgasággal bekerültünk a gyermekosztályra, katasztrófa, ami ott volt, most nem részletezném, de ha nagyon érdekel, leírhatom.

Hatvanból sok ismerősöm járt Kistarcsára, én például Gyöngyösön szültem, Jászberényt is dicsérik. Mind bababarát kórház a hatvanival ellentétben.

2014. okt. 30. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia, nagyon köszönöm,hogy írtál és ha esetleg megírnád privátban a részleteket,akkor az is jól jönne.

Sajnos ez is csak egy megerősítés volt abbam,hogy nem vagyok jó helyen a hatvani kórházban. :/

2014. okt. 30. 14:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 11 éve szültem a hatvani kórházban, akkor nem volt rossz. Nem tudom, hogy most mi lehet. Orvostól is függ. Nekem nem volt fogadott, de akihez jártam (próbáltam őt kifogni) nagyon rendes volt. Akinél pedig szültem, fantasztikusan ügyes volt és törődő, nagyon örültem, hogy a szerencse őt tette ügyeletbe akkorra.:)))
2014. okt. 31. 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 5 évvel ezelőtt hasonló helyzetben voltam, mint most Te. Messziről költöztem Hatvan környékére, minden ismeretlen volt. Sokat tájékozódtam a környező kórházak ellátásáról, főként a szülészet érdekelt, mert kisbabát terveztünk. Szerencsére munkámból kifolyólag rengeteg kismamával volt kapcsolatom, így az ő tapasztalataik alapján nem volt nehéz eldöntenem, hogy hol érdemes szülni.

Egyébként nem számít, hogy hová tartozol területileg, bárhová mehetsz. Én is Hatvanhoz tartozok, de eszembe sem volt oda járni. Azóta már 2 gyermekem is született, mindkettővel Gyöngyösre jártam minden vizsgálatra, és ott szültem mindkettőt a fogadott orvosomnál. Én nagyon meg vagyok elégedve a gyöngyösi szülészettel, csak szép emlékem van az ott töltött napokról.

2014. nov. 3. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
szia. nekem mindenki szidta, ahhoz képest kellemesen csalódtam, gyöngyösön ugy beszélt velem az egyik orvos, mint egy kutyával, én pesten az 1.sz. női klinikán szültem, de 5 napja a lányom teljesen kiszáradt, össze esett, és bevitték a hatvani kórház gyerekosztályára, vele voltam végig, ma jöttünk haza! Minden rendbe volt, csak sok a c!gány :D az ellátással se volt semmi bajunk, mindent elmagyaráznak, a Heim Pál ehhez képest katasztrófa. Itt ingyen van bent az anya a kicsivel, egy ágyas szép, rendezett szobába...
2015. jan. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!