Hatvani szülészetről vélemények, tapasztalatok?
Szia! Mi Hatvanban éltünk, amikor terhes voltam a kisfiammal, viszont semmi pénzért nem szültem volna ott. Bár oda jártam ultrahangra meg vérvételre, az utóbbival semmi gond nem volt, az ultrahangon viszont mindig azt mondták, sokkal kisebb a fiam, mint amilyen méretek a megfelelők, Gyöngyösön pedig mindent rendben találtak. Pár hetes volt a Picim, maikor elhúzódó sárgasággal bekerültünk a gyermekosztályra, katasztrófa, ami ott volt, most nem részletezném, de ha nagyon érdekel, leírhatom.
Hatvanból sok ismerősöm járt Kistarcsára, én például Gyöngyösön szültem, Jászberényt is dicsérik. Mind bababarát kórház a hatvanival ellentétben.
Szia, nagyon köszönöm,hogy írtál és ha esetleg megírnád privátban a részleteket,akkor az is jól jönne.
Sajnos ez is csak egy megerősítés volt abbam,hogy nem vagyok jó helyen a hatvani kórházban. :/
Én 5 évvel ezelőtt hasonló helyzetben voltam, mint most Te. Messziről költöztem Hatvan környékére, minden ismeretlen volt. Sokat tájékozódtam a környező kórházak ellátásáról, főként a szülészet érdekelt, mert kisbabát terveztünk. Szerencsére munkámból kifolyólag rengeteg kismamával volt kapcsolatom, így az ő tapasztalataik alapján nem volt nehéz eldöntenem, hogy hol érdemes szülni.
Egyébként nem számít, hogy hová tartozol területileg, bárhová mehetsz. Én is Hatvanhoz tartozok, de eszembe sem volt oda járni. Azóta már 2 gyermekem is született, mindkettővel Gyöngyösre jártam minden vizsgálatra, és ott szültem mindkettőt a fogadott orvosomnál. Én nagyon meg vagyok elégedve a gyöngyösi szülészettel, csak szép emlékem van az ott töltött napokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!