Tatabányai kórházról, szülészetről tapasztalatok?
Csecsemősök segítenek,megmutatnak ezt-azt?Babaszoba nehéz?
Apás szülésre van mód?Minden érdekel!
Köszi!
Szia!
Én 3x szültem itt, mind3szor apás szülés volt. Mondjuk nekem fogadott dokim volt. A csecsemősök aranyosak, sokat segítenek, sokszor beszokott jönni a védőnő is, ő segít mellre tenni a kicsit, ha nem megy. Az elsővel baba szobásban voltam, ott is segítettek sokat a nővérkék, nem vészes, de, ha pihenni akarsz, akkor a másikba menj.
Szívesen válaszolok még kérdéseidre, ha vannak
Köszönöm,hogy írtatok!
Miben csalódtatok,miért írjátok,hogy rossz tapasztalatotok volt?
Igazából minden,tényleg minden érdekel.
Pl.igaz,hogy ebédnél ki kell a babát is vinnem az étkezőbe és nem lehet a szobában enni,mint Komáromban?
Nővérem még ott szült és sok ismerősöm is,tehát nekem Tatabánya teljesen új dolog lesz :)
Mennyi időt kell a kórházban lennünk?Vajúdáskor sétálhatok,vagy kötelező a fekvés és az nst olyankor?
Én 2 éve szültem Tb-án és amilyen sok rosszat hallottam a szülészetéről olyan pozitívan csalódtam. Már a terhességem alatt is feküdtem többször a kórházban, úgyhogy van bőven tapasztalatom. A szülésznők zöme kedves, figyelmes volt. Persze akadt köztük olyan is, aki nem-de sztem ilyen mindenhol van. A csecsemősök között volt egy szöke kis fiatal hölgy+egy magas kissé férfias nővér-ők nagyon segítőkészek voltak. A többi hát hmmm...
A babát tényleg ki kell tolni ebédnél, nem lehet a szobában enni. Még én sem ehettem ott, pedig szigorúan feküdnöm kellett.
Nekem sürgősségi császárom volt. Akkor mikor bementünk aznap éjjel a kórházba tényleg mindenki nagyon kedves volt. Az ügyeletes szülésznő, az orvos, a műtősfiú és az anesztesek is.
Ami nekem nagyon negatív élmény volt az a koraszülött osztály. Ott az orvosokkal semmi gond nem volt, de a nővérek. Alig akadt 1-2 aki segítőkész és normális lett volna.
Sima szülésnél 3 éjszakát, császárnál 4 éjszakát kell bennt tölteni.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Hát sajnos fogadott orvosra nincsen pénzünk,így szerintem Győrbe nem mehetnék :(
Marad T.bánya...Rossz olvasni,hogy mik megtörténhetnek a kórházakban :/
Remélem "túlélem" :)
Szerencsére nem kell sok időt bent tölteni,az jó! :)
Úristen!Elég szomorú ez.Hát ledöbbentem rendesen.
Nem tudom hogy fordulhat ez elő?
Miért ilyen nemtörődömök a nővérek,orvosok,csecsemősök?
Lehet kevesen vannak.Fene tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!