Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kistarcsai szülészetről...

Kistarcsai szülészetről vélemények?

Figyelt kérdés

Milyenek a szülőszobák ? Felszereltség ?

Csecsemősök kedvesek ? Segítenek ?

Közös szobák milyenek ? Fürdők higiéniája ?

Jó-rossz tapasztalat bármivel ?

Nemsokára kezdek nst-re járni kezdek oda...azzal kapcsolatos tapasztalatok ??

Előre is köszi

34 hkm

2013. nov. 7. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

A szuloszobak nagyin tisztak, rendezettek, jol felszereltek. (mintha nem is korhazban lettem volna :) )

Csecsemosok kedvesek, 1-2 kivetellel.(sztem mindegyik korhazban megtalalhato az az 1-2 kivetel...) Nekem sokat segitettek, de van hogy meg kell kerdezni dolgokat, mert maguktol nem mondjak / mutatjak.

Kozos szobakkal / furdovel nincs tapasztalatom, mert en 2 agyasban voltam, amihez kulon furdo volt. Nekem ez minden penzt megert.

Nst-n is normalisak, de volt 1 no aki eleg morci volt, kisse bunko. Nem tudom a nevet.

Osszessegeben en csakis pozitiv velemennyel vagyok a szuleszetrol, szep emlek maradt az a par nap amit ben toltottem.

Boldog babavarast! Ha van kerdesed nyugodtan irj privit! Mikorra vagy kiirva? Fiu/lany? :)

2013. nov. 7. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:

December 18ra vagyok kiírva

Fiú..első baba

2013. nov. 7. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon meg voltam vele elégedve. Nem volt fogadott orvosom, meg szülésznőm sem. Az ügyeletesnél szültem és maximális odafigyelést, kiszolgálást kaptam, pedig nem volt egyszerű szülésem és ordítoztam, mint az állat. 23 órát vajúdtam. Az orvos minden nap bejött hozzám a kórterembe, pedig nem tudtunk neki pénzt adni. Nála ez nem számított. A szülőszoba fantasztikusan felszerelt, a kórházi szobával sem volt problémám (6 ágyasban voltam). A baba is éjjel-nappal veled lehet, csak fürdeni viszik el. A csecsemősök is kedvesek voltak, pedig sok gond volt velem. NAgyon megviselt a szülés és két napig nem tudtam felkelni, ágytálaztak, enni-inni hoztak, mellém tették a babát, megbüfiztették helyettem, stb. Sőt volt, hogy egy orvossal üzentek a látogatók kintről, mert nem tudtam kimenni. A mosdók is tiszták voltak. Összességében jó élményem volt:)
2013. nov. 8. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!