Mik a vélemények a MÁV szülészetről?
Szia!
Én múlthéten hétfőn szültem ott, és nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Fogadott orvosom a szószoros értelmében nem volt, mert azt a doktort kértem meg, akihez a rendelésre is jártam, és Ő pont ott ügyeletes rendszeresen.
Nagyon segítőkészek voltak a dokik is, meg a szülésznők is!
Az ellátás amit kaptam nagyon jó volt, mind a szülőszobán, mind a széleszeti kórtermekben. Bár itt a csecsemősnővérek elfoglaltak, ha valami nem megy, vagy kérdésed van, akkor nyugodtan fordulhatsz hozzájuk, de nem mennek oda megkérdezni.
Az ügyeletes védőnő egy angyal, nagyon jó fej, és imádja a babákat, akárcsak a csecsemősök.
A gyermekorvosok is nagyon felkészültek. A babákat mindennap megvizsgálják, h-sz-p szűrővizsgálatok, valamint rendes csípőszűrés is.
A baba veled lehet a szobában, ahol hárman vagytok, de szerintem hasznos, mert tudtok egymásnak segíteni, tanácsolni.
Az első éjszaka a kivétel, akkor megfigyelés alatt tartják a manót, hogy adaptálódik a külső világhoz.
Boldog babavárást
1 hetes kismanó boldog anyukája
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én szeptemberben szültem ott, nekem volt fogadott orvosom akivel nagyon meg voltam elégedve, de pl a szobatársam az ügyeletes orvosnál szült és ő is minden nap bejött megnézni h hogy van. Jól felszerelt és felkészült a szülészete, és bár ne legyen rá szükség de a koraszülött osztály is szintén jól felkészült.
Forgalmas kórház az biztos, de az összevonás miatt szerintem mostmár mindegyik az. Ugyanakkor 3 ágyasak a szobák, saját fürdőszobával, és a látogatók csak a folyosóra jöhetnek a szobába nem, csak az apuka az apás félórára, (ha jól emlékszem fél5-5ig) így nincs nyüzsi, búcsújárás, hanem nyugodtan pihenhetsz és lehetsz a gyermekeddel.
Hihi, a végén még találkoztok is:D
Én 3 hónapja szültem ott. Mindennel meg voltam elégedve.
Fogadott dokim volt Dr.Gulyás István csak ajánlani tudom.
A nővérek nagyon kedvesek voltak, a csecsemősök szintén, mindenben segítettek (boríték nélkül)
Szép élményekkel jöttem haza onnan!
Hasonlókat kívánok nektek is 32 heteskék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!