Vélemények a szegedi szülészetről? Orvosok? Nővérek? Ugyanúgy bánnak azzal is akinek nincsen szülésze? Akinek nem volt, attól függetlenül kapott EDÁ-t?
Nagyon meg voltam elégedve vele. Profik. Te vagy a százezredik szülő nő, és még úgy is van egy-egy kedves gesztusuk. Babázni nem fognak veled, ne is várd. De korrektek. Nagy a tisztaság, nagyon vigyáznak a babákra és az anyukákra is. Viszont kérni és kérdezni kell, mert ez nem hotel, hogy lessék a kívánságunkat. Nekem szüléskor végig ajánlgatták a nevetőgázt meg az EDÁ-t is, és elfogadták, hogy nem akartam. A szülésznők a legjobbak közül kerülnek ki, Fekete Évát örömmel ajánlom. Ha bármikor új lepedőt, teát, tápszert, stb-t kértem, kaptam (persze szülés közben nem teáztam...). Ha nem az aktuális, akkor a másik nővértől. Én szabtam meg, hogy mikor akarok együtt lenni a babával, és hogy hogyan, mivel táplálják. Sosem vágtak alám, én megbeszéltem mindent a nővérekkel. Sokat segítenek szülés után a védőnők is. Nekem volt orvosom, aki beteg volt, míg én bent feküdtem, így hát nem is látott. Mégis ugyanolyan jó ellátást kaptam, mint a többiek, akikhez belátogatott a doki. Nagyon csíptem a bejárós CTG-n Melindát. Ha nincsenek sokan, olyan erőt tud adni a szüléshez pár szóval, hogy öröm hallgatni!
Itt is vannak fáradt és mogorva emberek, mocskos sokat dolgozó fiatal orvosok. De soha nem mennék máshova. Itt biztonságban voltunk a Babám és én is. Egész jó volt a hangulat is.
Nagyon hasznos volt szülés előtt elmenni látogatásra, mert ezer kérdésre választ adtak fél óra alatt. Már úgy mentem szülni, hogy teljesen ismerős volt a terep, ez nagy biztonságot adott. Ja, és épp akkor született egy baba, nem láttuk, de bőgtünk, mint a záporeső, mikor felsírt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!