Mi a véleményetek a nyíregyházi szülészetről?
Csecsemősök, szülés körülményei, szülésznő, orvos (fogadott vagy ügyeletes), ellátás, stb.
Előre is köszi!
Csecsemősök:ez szerintem attól is függ,milyen szobában leszel.Ha csak szopiztatni viszik ki neked,akkor túl sok kapcsolatod nem lesz velük,mert ugye nem is kell.Én a lányommal voltam,nekem kellett volna segíteni,de volt hogy nem volt rá idejük,így a tapasztaltabb anyukák segítettek.Ám amikor bementem,hogy szoptatási nehézségeim vannak,akkor segítettek.
szülés körülményei:Én egy egy ágyas szülőszobába voltam,azt hittem többen leszünk,de nem így lett.Nekem nagyon tetszett a szoba,meg voltam vele elégedve.
szülésznő: nem volt fogadott,ügyeletesnél szültem,egy tündér volt.Voltak tanuló lánykák is,ők is nagyon kedvesek voltak.
orvos : fogadott orvosom volt.De többeknek a szobában nem volt,és mindenki elégedett volt,az ügyeletes dokival is.
ellátás:mint a kórházakban.Szar a kaja :) wc,zuhanyzó,rendben volt,napi ágynemű,hálóing csere.
Engem is érdekelne a nyíregyi szülészet.
Akkor adnak hálóinget? Sajátot nem is kell vinni?
És ha a babával vagy egy szobában? Adnak pelenkát és popsitörlőt vagy azt vinni kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!