Nyíregyházi szülészetről milyen tapasztalatok vannak? Babás szoba, alapítványi, maga az ott szülés, minden érdekel!
Én vagyok a 3. variáció. Babás szobában voltam mind a kétszer. Harmadjára is ezt tervezem. Nekem nagyon bejött. Jó volt, hogy a kincsem végig ott volt mellettem. Éjszakára ki lehet vinni a csecsemősökhöz, hogy tudj pihenni.
És igen: Kérdezni kell!!! Szívesen segítenek.
Második babámat szültem Nyíregyházán. Fogadott orvosom, és szülésznőm volt, egy pillanatra el nem mentek mellőlem (igaz hamar meg is lett a babám). Csak jót tudok mondani róluk.
Pici negatívum, hogy szülés után a szülőszobába nem akarták visszahozni a babámat. Én mindenképp szerettem volna minél hamarabb megszoptatni, (ez nagyon fontos a babának is, a tejtermelésnek is), így többször is kértem. 3-4-ik kérés után végül visszahozták, tudott pár percig szopizni.
Alapítványi szobában voltam, nagyon jó volt. A baba első éjjel nem volt velem, hogy a szülést ki tudjam pihenni, de utána végig ott volt. Nővérek aranyosak, a csecsemősök nagy része is. Bármi problémám volt, mindig segítettek.
Nagyon jó pl, hogy van szoptatási tanácsadó, aki ha első babás lettem volna nagyon sokat tud segíteni, így inkább csak jókat beszélgettünk.
friss az élmény, két hetes...császáros vagyok. szülésznőm,s fogadott dokim volt. sajna én viszont az egyik szinten lévő nővérekről csak rosszat tudok mondani! de ez csak egyedi eset, ám mások is azt tapasztalták hogy sokszor felületesek a növérek, és a kiemelt dokik pácienseit kezelik csak kiemelten!
de ez csak az én véleményem! ha legközelebb szülnék(ami abszolút nem valószinű), azt hiszem meggondolom hogy Debrecenbe menjek át.
Off:
utolsónak: vicces, más meg Debrecenből jön ide! Kinek a pap, kinek a papné! :-))
Szomorú, de egy kis csoki, újság stb. csodákra képes a nővéreknél. Tisztelet a KIVÉTELnek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!